Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który youtuber najlepszy? (anime)

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja? Żadnego, po co mi oni? Wróć, po kiego mi tracić czas na słuchanie spojlerów i zlepków jakiegoś anime? Albo po co mi słuchać o czym co już oglądnąłem (w przypadku tych youtuberów polskich 99% anime?)

Ja to bym na twitchu pooglądał jak goście tłumaczą jakieś novelki, bo w tamtym tygodniu było jedno w czwartek i zapomniałem :(

Opublikowano

Uporządkuje od najlepszego do najgorszego:

Szobu

Spychu

Axerfish

Buki

Qgard
Vuhaj

Oglądam wszystke filmy axerfisha, wszystkie bukiego (oprócz tych z db i one piece, bo mnie nie interesują) oraz wszystkie pozostałych twórców poza vuhajem. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie oglądam żadnego, bo tak jak napisał @1373230489-U611928.pngselweron, nie ma po co. Wszystkie informacje i recenzje pozyskuje z innych, szybszych, a przede wszystkim pewniejszych (piszę tu głównie o ocenach), źródeł.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Nie oglądam żadnego, bo tak jak napisał @selweron, nie ma po co. Wszystkie informacje i recenzje pozyskuje z innych, szybszych, a przede wszystkim pewniejszych (piszę tu głównie o ocenach), źródeł.

O jakich źródłach mówisz?

XrgAYyk.png

Opublikowano

No na pewno nie tanuki. xD

www.animenewsnetwork.com i ansi. :>

No spoko, rozumiem, aczkolwiek ja wolę nadal youtuberów :)

XrgAYyk.png

Opublikowano

No spoko, rozumiem, aczkolwiek ja wolę nadal youtuberów :)

youtuberów polskich zapomniałeś dodać -_-

Dokładnie tak jak @Ariness napisał, samo animenewsnetwork wystarcza by być up-to-date z newsami, a to że wolisz polskich youtuberów znaczy tylko tyle że dupa Cię boli jak widzisz słowa angielskie ...

Opublikowano

youtuberów polskich zapomniałeś dodać -_-

Dokładnie tak jak @Ariness napisał, samo animenewsnetwork wystarcza by być up-to-date z newsami, a to że wolisz polskich youtuberów znaczy tylko tyle że dupa Cię boli jak widzisz słowa angielskie ...

Wiadomo, angielskiego nie umiem, ale generalnie nie ogladam yotubuerow tylko dla newsów, lecz bardziej dla ich opinii, czy recenzji. Ew. poleceń anime. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

­A już mnie musi dupa boleć xD Angielski w miarę dobrze znam/umiem i takie strony też czytam, ale kto zabroni mi oglądać youtuberów? rodaków nagrywających anime? :P .. No właśnie :3 

Nie ograniczam się tylko do takich stron : angielskich, polskich. Czasami lubię posłuchać itp. Te kilka minut mi różnicy nie zrobi ^_^ 

No ale każdy robi co uważa za słuszne. Po to temat stworzyłem, aby znać Wasze zdanie na ten temat :p

Opublikowano

Moje potrzeby są takie duże, że dyskutuje o anime i słucham o anime na: 3 grupach facebookowych, 4 bodajże kanalach yt i na mpcforum ;)

Kazdy co innego potrzebuje i w innych ilosciach. Nie kazdy tez ma czas. Ja natomiast czasu mam sporo, więc go marnuje. 

XrgAYyk.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Żaden, nie oglądam takich leszczy gdzie nie wezmą się do normalej roboty tylko zarabiają na filmikach bo nie potrafią nic w życiu robić poza tym xD

Wole sobie puścić k***a jakiś film albo jak wyżej ktoś pisał, puścić coś sobie na twitchu i obejrzeć fajnie niż słuchac youtubera ktory stara sie mowic "powaznie" a w rzeczywistosci maja wyjebane na widzow xD

czuje sie wspaniale bo dzis mam wyjebane, lecimy tutaj dalej bo dzis mam wyjebane

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...