Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTAV/Online - Problem podczas jazdy samochodem/podczas przemieszczania się

Recovery123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak gram w GTA, to podczas swobodnej rozgrywki nie mam żadnych ścinek. Gdy wejdę w jakiś napad, to również wszystko działa dobrze. Dopiero gdy wracam do swobodnej rozrywki, czy 2 napadu to wszystko zaczyna się zacinać gdy jeżdżę samochodem/przemieszczam się (ładują się tekstury) sterowniki do karty najnowsze, dyski czyste, co jest problemem?

x

Opublikowano

Może po prostu zasoby Twojego komputera nie wyrabiają? Ja np. mam tak, że jak włączę grę to wszystko działa płynnie, a jak trochę dłużej pogram to np. podczas szybkiej jazdy lub strzelaniny są ścinki i chwilowe spadki fpsów. Zwykle restart gry pomaga.

who cares?

Opublikowano

No restart gry pomaga, ale po każdym napadzie musiałbym ją restartować.
Mój komputer spełnia minimalne wymagania, a osobom z gorszymi komputerami nie działają.

Mam radeona r7 240 i i3 4160.
Po prostu dlaczego akurat po jednym heiście się zaczyna lagować, a podczas grania nawet 1-2h na swobodnej rozgrywce się nic nie dzieje?
Sterowniki ani nic nie pomaga :/

x

Opublikowano

Nie wiem ale mam podobnie. A mam podzespoły ciut lepsze od twoich. Nie wiem  czego to może być przyczyna. Tryb online sam w sobie często się długo ładuje, w dodatku dochodzą w nim też opóźnienia sieci. Ja to uważam po prostu za "urok" tej gry.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...