Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Azuris reaktywacja - Wasza opinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do graczy, jakie mają uwagi co do serwera Azuris. Jakie zmiany potrzebowałby serwer, jakie znacie błędy, co sprawiało, że serwer Wam się nie podobał oraz jakie nowości były by mile widziane z waszego punktu widzenia. Proszę Was o te opinie z góry dziękuję :)

Opublikowano

Gotowiec? nie będzie mile widziany z mojego pkt widzenia, ponieważ mam za duży szacunek do tamtejszego technika :)

Nauczcie się ludzie sami robić serwery, a nie 3/4 mpc szuka gotowców i zadowoleni że wrzucili na maszyne i odpalili. Porażka.

Jak wspomniałem wyżej (żeby nie było odstawanie od tematu) Z mojego pkt widzenia, żadne nowości nie będą mile widziane.

Polecam samemu zrobić serwer, to nie aż tyle czasu zajmie jak się wydaje :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Gotowiec? nie będzie mile widziany z mojego pkt widzenia, ponieważ mam za duży szacunek do tamtejszego technika :)

Nauczcie się ludzie sami robić serwery, a nie 3/4 mpc szuka gotowców i zadowoleni że wrzucili na maszyne i odpalili. Porażka.

Jak wspomniałem wyżej (żeby nie było odstawanie od tematu) Z mojego pkt widzenia, żadne nowości nie będą mile widziane.

Polecam samemu zrobić serwer, to nie aż tyle czasu zajmie jak się wydaje :)

Tak się składa, że mam sporo serwerów własnych i siedzę w branży od 2010r. :) :) :)

Opublikowano

Tak się składa, że mam sporo serwerów własnych i siedzę w branży od 2010r. :) :) :)

Możliwe, nie przeczę.

Ale napisałem co myślę, nie trawię gotowców robionych dla hajsu.

Myślę że, inni mają podobne zdanie :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Jestem za fajnie sie gralo lecz jednak sporo zmian by sie przydalo nw wiekszy / mniejszy poziom nowe itemki wiecej dropu nowe skrzynki serwerowe :) Jakies wlasne eventy wieksza reklama i git :D

8999514546913221016689.png

Opublikowano

@TheBols

A co to ma do rzeczy? Można ich użyć jako podstawke pod dobry serwer easy/medium.

@topić

Sam na azurisie pracuje, takze powodzenia

to ty umiesz to odpalić Maxriku ? :D

Opublikowano

ciekawe bo nawet i ja mam pliki azerusa wraz z sourcem wiec ciekawe z kad ty je masz

i co do twojej wypowiedzi i tematów to watpie abys mial chociaz serwer w kimsufi do testów

bo widac ze nawet sam nie umiesz zrobic binki wiec jesli ty masz go stawiac

to ja wysiadam

Opublikowano

Tylko nie wiem czy wiecie, ale "src azurisa", które wrzucił cycu to nie src azurisa :D

Opublikowano

Powiem tak, raczej tu nikt bugów nie wypisze Ci, bo korzystać z tego będą. Co do serwera, większą reklamę ogarnąć + aktywność teamu i eventy. :) ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...