Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to coś zmieni?

GBH

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Chce odzyskac skradzione konto ale support League of Legends nie jest przekonany czy to jest moje konto. Zapomniałem wysłać najważniejszej rzeczy screna z wiadomością do zmieniania emaila(we wiadomości jest kod do zmiany emaila) . http://zapodaj.net/c...d8e78a.png.html

Czy to zmieni sytuacje? Nie pytajcie o szczegóły tylko odpowiedzcie czy to zmieni coś w mojej sprawie ;/ 
Opublikowano

Napisz od nowa całego ticketa i opisz sytuację i ogólnie uzupełnij wszystko mniej więcej.

Jak mi konto zaje&ali nie pamiętałem na jakim meilu miałem konto, podałem chyba z 3 i pytali sie tam o IP to im napisałem że mam zmienne bo mam neta mobilnego z plusa, nie dość że mi oddali konto to jeszcze podali meil na którym zakładałem :D

Rekrut
Opublikowano

Napisz od nowa całego ticketa i opisz sytuację i ogólnie uzupełnij wszystko mniej więcej.

Jak mi konto zaje&ali nie pamiętałem na jakim meilu miałem konto, podałem chyba z 3 i pytali sie tam o IP to im napisałem że mam zmienne bo mam neta mobilnego z plusa, nie dość że mi oddali konto to jeszcze podali meil na którym zakładałem :D

Bez jaj ! Ja podałem bardzo dużo info i jeszcze że za mało! żałosne RITO!!

Opublikowano

Bez jaj ! Ja podałem bardzo dużo info i jeszcze że za mało! żałosne RITO!!

A no widzisz, tam masz pola do wypełnienia, postaraj się wszystkie wypełnić, nawet gdzieś gdzie nie jesteś pewny, podaj przybliżoną datę założenia konta czy coś :)

Rekrut
Opublikowano

A no widzisz, tam masz pola do wypełnienia, postaraj się wszystkie wypełnić, nawet gdzieś gdzie nie jesteś pewny, podaj przybliżoną datę założenia konta czy coś :)

wypełniłem !!! WSZYTKO!!! NIENAWIDZE RIOT !!!

Opublikowano

wypełniłem !!! WSZYTKO!!! NIENAWIDZE RIOT !!!

To jakim cudem proszą Cie o więcej danych, skoro uważasz że wypełniłeś wszystko poprawnie? :D

Rekrut
Opublikowano

To jakim cudem proszą Cie o więcej danych, skoro uważasz że wypełniłeś wszystko poprawnie? :D

Może trafiłem na jakiegoś odmieńca ;/ Dobra może ten ss coś zmieni ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...