Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem

Saens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam.

Mam problemik Logowanos *(Logowania)

Więc tak problem jest taki,iż podczas Włączania Ikonkę Combat Arms wyskakuję mi okno z tym logowaniem,lecz nie mogę nic wpisać i po paru sekundach się wyłącza .. i dupa ;<

Problem nie ustaję:<. próbowałem resetowania kompa,czy też oczyszczenie ze zbędnych plików

Co się dzieję :?

Od razu przypomnę że w dniu dzisiejszym o godzinie 14/15 normalnie mi działał.

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Mam to samo. Znowu im ten nowy sposób logowania się wali, wcześniej na początku jak to wprowadzili było podobnie.

Opublikowano

Gram od dzisiaj rano. 2 razy logowalem sie i okej. Teraz trzeci raz i dupa juz nie dziala. 

Nie przywroce o pare dni bo dzis dopiero zainstalowalem CA. 

Jakies sensowne propozycje ? Czy mam sciagac od nowa ^.- 

Uruchomienie instalki sciagnietej ze strony(2gb) i zainstalowanie w tym samym miejscu (nadpisanie) pomoglo. Aktualizowac ponownie nie bylo trzeba , no moze doslownie pare mb. 

jak pomoglem to wiecie co zrobic xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Combat dostał DDOS'y :) Na stronie pod zakładką "uwaga" można przeczytać nastepującą informację.

Dear Nexonians,

During the this afternoon a number of players experienced interruptions.
These issues were related to a Denial of Service (DDOS) attack from an unknown outside party / parties.

DDOS attacks work by overloading a website or online service by spamming it with requests,
tying up all possible resources so that genuine players are either slowed to a crawl or unable to connect.

Due to the unexpected nature of these attacks it is difficult to completely safeguard against them,
but we are working to increase our infrastructure to reduce the impact of future incidents.

Our teams will continue to ensure that future attacks are dealt with as quickly as possible to minimize the disruption to your
gameplay experience. Providing a stable and enjoyable game environment for you all is of the utmost importance to us.

Important: These attacks will not affect your account information or personal data in any way. It’s all safe!

Thank you for your patience and understanding while we combat these attacks.

- Nexon Europe Team -

Opublikowano

Z przywracaniem to bym uważał ponieważ czasami są błędy z ikonami i potem wszystko idzie po kolei, dlatego wolę najpierw reinstal jak nie pomoże to cofnę ;)

EDIT

Przywróciłem system oraz zainstalowałem na nowo (nadpisałem) bez zmian nadal pokazuje się błąd ;/

http://www48.zippyshare.com/v/HztirQRu/file.html

spróbuj przeczyścic kompa ccleanerem,pousuwaj ciasteczka,a jak nie pomoże to pisz do supoortu

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Dopiero po ściągnięciu na nowo Combata udało się lecz pojawia się to nadal ale po ponownym włączeniu klienta działa normalnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...