Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulled.io da się coś jeszcze pobrać bez VIP'a ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak da się, wystarczy znać podstawy angielskiego aby przeczytać to co pisze po 'odkryciu' ukrytego linku.

Opublikowano

Tak da się, wystarczy znać podstawy angielskiego aby przeczytać to co pisze po 'odkryciu' ukrytego linku.

Napisałem, że chce, aby ktoś mi powiedział jak cokolwiek pobrać, a nie żeby wysłuchiwać jakichś durnowatych uwag, za które powinny by WARNY -,-

­

Opublikowano

Napisałem, że chce, aby ktoś mi powiedział jak cokolwiek pobrać, a nie żeby wysłuchiwać jakichś durnowatych uwag, za które powinny by WARNY -,-

­

Wprowadzili system Anti Leecher, czyli jeśli uzytkownik jest na tym forum tylko żeby zasysać programy i nic na forum nowego nie wnosić ma blokade, dopóki jego punkty ostrzeżeń będą większe niż bodajże 75 punktów.

/topic/2343-anti-leecher-leech-ometer-information/#entry69002

wklej to po nazwie twego forum

Opublikowano

Wprowadzili system Anti Leecher, czyli jeśli uzytkownik jest na tym forum tylko żeby zasysać programy i nic na forum nowego nie wnosić ma blokade, dopóki jego punkty ostrzeżeń będą większe niż bodajże 75 punktów.

/topic/2343-anti-leecher-leech-ometer-information/#entry69002

wklej to po nazwie twego forum

Czyli, że nic nie pobiorę???

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...