Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta

GBH

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Cześć, próbuje odzyskać skradzione konto więc napisałem do supportu wszystko co wiem na temat konta a oni mi piszą że za mało informacji -_- Co oni chcą jeszcze wiedzieć? Uzupełniłem wszystkie pytania supportowe te ze strony. Email na którym stworzona konto posiadam. 

O to odpwiedz od supportu:

Witaj ponownie,

Jeszcze raz sprawdziłem to konto i niestety podane przez Ciebie informacje nie są wystarczające lub nie zgadzają się. W związku z tym nie będę w stanie odzyskać dla Ciebie tego konta w tym momencie. Mam nadzieję, że rozumiesz, że te kroki są podejmowane by zapewnić bezpieczeństwo naszym użytkownikom i ich kontom. Zdaje sobie sprawę, że może to być frustrujące, dlatego też serdecznie przepraszam za niedogodności z tym związane.

Nie wahaj się odpowiedzieć w tym zgłoszeniu jeżeli uda Ci się znaleźć nowe informacje, które mogą pomóc w udowodnieniu, że jesteś założycielem tego konta. Z chęcią udzielę odpowiedzi na wszelkie konstruktywne komentarze oraz poprawne informacje związane z kontem.

Dzięki za zrozumienie i współpracę.

Pozdrawiam

"Do not fear death. The best part of you will live on!"

Regards, 
DarkIneferno 
Player Support Riot Games

Rekrut
Opublikowano

To jest 1 wiadomość ode mnie do supportu(email jednak zły dałem)

Username (Log-In): Fr

Summoner name (In-game name): 
Server (NA, EU West, and EU Nordic East): EU Nordic East 
Other e-mail addresses you might have used to register the account: (na tym emailu było konto) 
Location you registered the account (City, Country): Polska,  
Creation date of the account:2013 4 Quarter napewno przed 4 sezonem

IP:yyyy konto było robione na starym internecie

Konto zostało skradzione i zmieniony email.

Następnie ten formularz 

Nazwa użytkownika 
Fra...
Imię przywoływacza 
Fr.....
Obecny region 
Europe - Nordic/East 
Region wybrany podczas zakładania konta 
Europe - Nordic/East 
Data urodzenia (dzień/miesiąc/rok) 
03/02/1998 
Oryginalny adres e-mail użyty do rejestracji konta 

Data stworzenia konta (miesiąc i rok) 
W ekranie logowania była wtedy jinx 4 kwartał 2013rok 
Miejsce rejestracji konta (miasto i państwo) 
--- Polska 
Ostatni adres IP, z którego grano w League of Legends 
yyy
Data ostatniego dostępu do konta (miesiąc/dzień/rok) 
03/28/2015 
Pierwszy zakup za RP / Pięciu pierwszych zakupionych bohaterów 
za RP za rejestracje Master Yi Zabójca 390rp albo była promocja 
Lista przedmiotów (np. skórki lub bohaterowie) zwróconych na tym koncie 
bliz, nidale?? skórki żadnej nie zwracałem 
Kto jest twórcą tego konta? 
Ja Patryk 
Czy z tego konta były wysyłane prezenty? Jeżeli tak, to proszę wymienić podarowane przedmioty oraz imię przywoływacza odbiorcy 
Nie 
Inne osoby (przyjaciele/rodzina), które miały kiedykolwiek dostęp do tego konta 
Tylko Ja 
Dokonałem/-am zakupu RP na tym koncie 
Tak 
Karta kredytowa 
Nie 
SMS/mobilne 
Tak 
Numer telefonu 
600...... 
Kod państwa 
+48-800 
Sieć / Dostawca usługi 
T-mobile 
Karty Prepaid RP/InComm 
Nie 
Karty Paysafe 
Nie 
PayPal 
Nie 
Usługi bankowe w czasie rzeczywistym 
Nie 
Inne 
Nie 
Miejsce, z którego kupowano RP (miasto i kraj) 
-miasto.. Polska 
Kwota transakcji 
-----

Data transakcji 
1 w 2014, 2 w 2015 
Chcę uzupełnić dodatkowe informacje 
Nie

Potem wiadomość od Support

Witaj ponownie,

Dzięki za dostarczenie mi tych informacji. Niestety adres email, który mi podałeś, nie zgadza się z naszymi informacjami. Czy w takim razie poznajesz poniższy adres? Jeżeli tak, to napisz mi go proszę w całości i daj znać, czy masz do niego dostęp.

p*l*2*1*

Daj mi również znać jeżeli masz jakiekolwiek dodatkowe informacje, które pomogą mi w odzyskaniu tego konta.

Pozdrawiam

Regards, 
DarkIneferno 

Moja odpowiedz 

ooo takk poznaje go  xxxxxx. Zapomniałem o nim. Przypomniałem sobie ponieważ gdy zaczynałem grę zrobiłem parę kont bo dostawałem bany 5,20 minutowe i nie chciałem czekać na koniec tego właśnie bana :D Konto to xrxxxxqq dlatego tez podobny nick :D Mam już dostęp w 100% do tego emaila. Gdy się zalogowałem na ten email dostałem informację że ostatni raz byłem na nim dnia 31.07.2013r. Przypomina mi się coś że grałem z bratem w jedną grę MMO i w połowie wakacji zdecydowałem się na League of Legends. Więc możliwe że właśnie tego dnia 31.07.2013 robiłem te konto które chcę odzyskać. Mam nadzieję że pomoże to w odzyskaniu mojego konta.

Również pozdrawiam

\

Odpowiedz

Witaj ponownie,

Jeszcze raz sprawdziłem to konto i niestety podane przez Ciebie informacje nie są wystarczające lub nie zgadzają się. W związku z tym nie będę w stanie odzyskać dla Ciebie tego konta w tym momencie. Mam nadzieję, że rozumiesz, że te kroki są podejmowane by zapewnić bezpieczeństwo naszym użytkownikom i ich kontom. Zdaje sobie sprawę, że może to być frustrujące, dlatego też serdecznie przepraszam za niedogodności z tym związane.

Nie wahaj się odpowiedzieć w tym zgłoszeniu jeżeli uda Ci się znaleźć nowe informacje, które mogą pomóc w udowodnieniu, że jesteś założycielem tego konta. Z chęcią udzielę odpowiedzi na wszelkie konstruktywne komentarze oraz poprawne informacje związane z kontem.

Dzięki za zrozumienie i współpracę.

Pozdrawiam

Regards, 
DarkIneferno 

Opublikowano

Spróbuj przypomnieć sobie większość tych danych bo z reguły tylko właściciel je zna - większa szansa na odzyskanie

- Pierwszych pięciu bohaterów kupionych przez Ciebie na tym koncie: 
- Pierwszy przedmiot kupiony za RP: 
- Lista przynajmniej 5 przywoływaczy których zaprosiłeś do gry: 
- Lista przynajmniej 5 przywoływaczy na Twojej liście znajomych: 
- Jacykolwiek inni znajomi lub członkowie rodziny którzy mają dostęp do konta: 
- Czy jesteś oryginalnym Twórcą tego konta? 
- Czy masz jakieś dodatkowe/zapasowe konta? 
- Czy utraciłeś kiedykolwiek dostęp do Twojego konta pocztowego?
Miejsce, z którego konto zostało stworzone (Miasto i Kraj)
Lista miejsc, z których konto było używane (Miasto i Kraj)”,
Jak uzyskałeś/aś to konto:
Dostawca internetu używany podczas założenia konta

Pogrubione te, których nie miałeś oraz te pierwsze przypomnij sobie. Przydadzą się dodatkowe informacje dla supportu.

f1a327ea2f.png

Rekrut
Opublikowano

Niestety nie pamiętam znajomych ;/ a mam pytanie czy mozna miec 2 konta na 1 emailu ? Mozliwe ze znowu zly eamil podalem ktory stowrzyl konto

Ziomeczki zapomniałem napisać do nich ze mam wiadomosci w emailu proszace o zmiane adresu email! Czy to będzie na moją korzyść? Wcześniej pisałem że konto email tez ukradziono tylko odzyskalem dzieki pomocniczemu emailowi 

http://zapodaj.net/c63d22bd8e78a.png.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...