Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gametris vs lvlup.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Pierwsze ­słysze o "GameTris", dlatego LVLUp lepsze. Dużo osób to poleca, osobiście nie skorzystałem, ale pokieruję Cię większością. Polecam też Enderchest. ;)

Opublikowano

­wtf? Co to jest w ogóle za hosting? Lepiej z tych nowszych, puki nie będzie o nich jakiegoś rozgłosu (np. itemhost.hol.es) nie kupować żadnych usług, bo można stracić najnormalniej w świecie pieniądze.

Z tych dwóch lvlup.pro, ale zamiast lvlup'a możesz wziąć craftserve, albo enderchest.pl. :)

sygnatura.png

Opublikowano

­wtf? Co to jest w ogóle za hosting? Lepiej z tych nowszych, puki nie będzie o nich jakiegoś rozgłosu (np. itemhost.hol.es) nie kupować żadnych usług, bo można stracić najnormalniej w świecie pieniądze.

Z tych dwóch lvlup.pro, ale zamiast lvlup'a możesz wziąć craftserve, albo enderchest.pl. :)

itemhost.hol.es? Ale to nawet nie jest firma...

Opublikowano

Stanowczo lvlup. Miałem tam serwer oraz współpracowałem z jednym z techników hosti gu, konkretne osoby oferujące konkretne serwery i warunki do rozwoju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...