Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Bot do ELIT II | MARGONEM!

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chcesz darmowego bota do Margonem to możesz sobie poszukać już znalazłem kilka a jak nie to o wiele tańsze od twojego mające tysiące opcji których twój nie posiada a w dodatku nie napisałem że ja mogę napisać tego bota bez problemu więc nie wiem po co mi wytykasz błędy... Wiem wiem jestem słaby z c++ ale jeszcze mam dużo czasu na naukę i w przyszłości pragnę stworzyć grę za pomocą biblioteki graficznej czy to wiele? jednak nie sądzę że twój bot to g... powinienem wcześniej się upewnić więc bardzo cie za to przepraszam.

Skoro znalazłeś, pokaż nam to z chęcią zerknę.

Obrażasz tego "bota" od gówna, a nawet nie stać cię na przetestowanie jego.

Polska to jednak kraj (tutaj oszczędzę słów, by ostrzeżenia nie wyłapać).

---

Ten bot działa przez konsolę ? Czy posiada własne GUI?

#edit (co do forum). Przez cały czas osoba, która to założyła mówi, że to jest bot do poruszania się. Jednak ich inteligencja jest taka, że czytają to jako "dodaje im" xD

http://prntscr.com/7ma51s

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Skoro znalazłeś, pokaż nam to z chęcią zerknę.

Obrażasz tego "bota" od gówna, a nawet nie stać cię na przetestowanie jego.

Polska to jednak kraj (tutaj oszczędzę słów, by ostrzeżenia nie wyłapać).

---

Ten bot działa przez konsolę ? Czy posiada własne GUI?

#edit (co do forum). Przez cały czas osoba, która to założyła mówi, że to jest bot do poruszania się. Jednak ich inteligencja jest taka, że czytają to jako "dodaje im" xD

http://prntscr.com/7ma51s

­

Bot posiada GUI, które widać nad oknem margonem. Przyciski WŁ, WYŁ, Tryb (e2 lub same elity)

W planach jest dodanie logów i zrobienie coś z tymi znakami, bo wiele osób się skarży.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Bot posiada GUI, które widać nad oknem margonem. Przyciski WŁ, WYŁ, Tryb (e2 lub same elity)

W planach jest dodanie logów i zrobienie coś z tymi znakami, bo wiele osób się skarży.

Dziwne, bo ja nigdy tych znaków nie widziałem :D

@1373230489-U611928.pngVereX. dzięki za program, skorzystam.

­

Bez nazwy-2.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Refaj to ty swoją matke j****y cwelu. Ile zapłaciłeś swojemu przydupasowi 'Ostateczny' za napisanie gównianego postu? hmm sami sprzedawczycy a co do bota GÓWNO i jeżeli chcesz aby to gówno ktoś kupił musisz zrobić dobrze przerobiony filmik tak aby nabrać mnóstwo osób bo na tym który jest aktualnie na pewno ci ktoś kupi skoro napierdzielasz myszką po mapie i się popisujesz ;)

Pozdrowienia dla sprzedawczyka 'Ostateczny' i głupiego autora :|

Tyle dni i jakoś nikt nie odpisał że dziękuje za 'działającego' bota polecam ci zamknąć ten temat aby się nie poniżać

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...