Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go WH

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 2 konta w cs'go i chciałbym sobie 4 fun na smurfie odpalić WH. Czy jeśli zbanują mnie na 2 koncie to mogą zbanować na mainie bo np coś zingeruje w moje pliki nawet jeśli haxa nie odpale?

Jeśli nie to mogę prosić o linka do jakiegoś dobrego WH? Najlepiej niewykrywalnego.

Nowicjusz
Opublikowano

Wykurwiaj silverku

Next szmata na wh bd grała

żegnam

Proszę już nie raportować tego posta

//Tremo

7843614306672931380722.png

Opublikowano

Po pierwsze siedzę w kałachu, a po 2 siedzisz na forum o hakach i mi wyjeżdżasz z takimi tekstami? Jesteś jakiś niepełnosprawny? Czy boli cię odbyt, że z silvera nie możesz wyjść?

Opublikowano

Pobrałem r3 cheats i zainstalowałem to na pendrive FAT tak jak w instrukcji. Jeśli będę chciał grać na głównym koncie to wystarczy wyciągnąc z Pc'ta pendrive ?

Opublikowano

Masz na g o c h e a t s . e u ESP za 30 zl. Nigdy nie zostal wykryty i zapewne nie bedzie.

Niech lepiej pobierze tego aima co strzelisz w ziemie i banie leca :>  wiekszy fun bedzie jak vaca dostanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...