Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z YouTube

swistek

Pytanie

Opublikowano

Witaz otóż mam problem z odtwarzaniem filmików na YT,filmik buforuje się normalnie ale odtarzanie stoi w miejscu,prawdopodobnie jest coś z wtyczką shockwave,ponieważ nawet gdy wchodzę na forum pisze mi żewtyczka shockwave flash nie odpowiada (piszę z laptopa),problem występował już wcześniej po 2 dniach ustąpił,i po jakiś 2-3 tygodniach jest znów to samo,czy ktoś wie w czym możebyć problem??

Mogę spróbowaćwrzucic LOGI ale nie weim czy dam rade ale jeśli bedzie to potrzebne to się postaram,może jest jakieś prostsze rozwiązanie.

Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze możesz spróbować wyczyścić odkurzaczem i advanced syste care dane przeglądarki

ale !

jesli mówisz, że wszystko działa jak odpalasz jako admin to po prostu kliknij prawym -> właściwości -> Zgodność -> Uruchom ten program jako administrator zaznacz ptaszkiem i zawsze z automatu będzie sie odpalalo jako admin

Opublikowano
buforuje się normalnie ale odtarzanie stoi w miejscu

Czyli widzisz pierwszą scene filmiku i nie możesz puścić, żeby leciał dalej ? Możesz przesuwać suwak i zmieniać sceny ?

Opublikowano

Jak przesuwam scena się zmienia ale stoi w miejscu a kółeczko się kręci,zauważyłem że jeśli uruchomię przeglądarkę jako administrator przez prawy przycisk myszy,to problem znika,jednak dalej mnie to niepokoi :/

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

Opublikowano

Problem jest z API youtuba który przechodzi na dhtml , zmień przeglądarkę albo useragenta w swojej przegladarce.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zmiana przeglądarki nic nie daje :/ A nie mam pojęcia jak zmienić tego useragenta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...