Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Opłaca się kupić iPhone? Od jakiegoś czasu zastanawiam się na kupieniem iPhone 4. Nie jest on drogi, więc za dużo nie stracę, ale czy warto? Nie patrzę nawet na 5 i 6 bo wydają się takie "bogate" i do "szpanu" natomiast 4 jest skromna. Jakie Wy macie zdanie na ten temat? 

Opublikowano

Telefon jak kazdy inny. Pelno jest identycznych, z identycznymi funkcjami, itp, w duzo nizszej cenie. Ja bym nie brala, chyba ze zalezy Ci na szpanowaniu :p mi ojciec od kilku lat probuje wcisnac iphona jakiegos, za kazdym razem odmawiam. Ipad, imac i niektore ipody ok, ale iphonow nie trawie, bo za nizsza cene moge kupic identyczny telefon, szczegolnie jesli mi telefon jest potrzebny tylko do dzwonienia, nie wiem jak u Ciebie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

osobiscie nie wyobrazam sobie posiadania telefonu mniejszego niz 4 cale w tych czasach, wiec dla mnie z tego wzgledu juz odpada

to prehistoria

­

Opublikowano

Telefon jak kazdy inny. Pelno jest identycznych, z identycznymi funkcjami, itp, w duzo nizszej cenie. Ja bym nie brala, chyba ze zalezy Ci na szpanowaniu :P mi ojciec od kilku lat probuje wcisnac iphona jakiegos, za kazdym razem odmawiam. Ipad, imac i niektore ipody ok, ale iphonow nie trawie, bo za nizsza cene moge kupic identyczny telefon, szczegolnie jesli mi telefon jest potrzebny tylko do dzwonienia, nie wiem jak u Ciebie.

Jeżeli miałabym zaszpanować to kupiłabym sobie 5.. dlatego podkreślam, że 4 jest skromna. Bardziej chodzi mi o to, że jestem ciekawa jakie to ma aplikacje.

Również słyszałam, że dużo kasy ściąga z konta nie wiadomo za co, czy to prawda? 

Opublikowano

Mnie osobiście iphone nie przekonuję, i nie podoba mi się iOS... wolę androida... ale znajomi którzy mają iPhone s4 nie narzekają więc to chyba dobry telefon :D

Ja  polecam  Ci jakiegoś Samsunga  lub coś od Sony

Opublikowano

Właśnie aktualnie mam Lumie, ale ten WindowsPhone już mnie drażni szczególnie jeżeli chodzi o aplikacje, które są mi potrzebne a ich nie mogę mieć. 

Myślę też o czymś z androidem, ale w grę wychodziłaby wymiana + dopłata z mojej strony. Można powiedzieć, że się "napaliłam" na niego, ale może przejdzie i wybiorę coś innego..

Opublikowano

Jeżeli miałabym zaszpanować to kupiłabym sobie 5.. dlatego podkreślam, że 4 jest skromna. Bardziej chodzi mi o to, że jestem ciekawa jakie to ma aplikacje.

Również słyszałam, że dużo kasy ściąga z konta nie wiadomo za co, czy to prawda? 

aplikacje jak aplikacje to można wyczytać

iphone ściąga z konta dużo kasy, ciekawe, a to nie przypadkiem operator. iPhone może ci ściągać hajs za aplikacje, bo jeśli stać cie na telefon to stać cie na podstawowe aplikacje z appstore

Telefon jak kazdy inny. Pelno jest identycznych, z identycznymi funkcjami, itp, w duzo nizszej cenie. Ja bym nie brala, chyba ze zalezy Ci na szpanowaniu :P mi ojciec od kilku lat probuje wcisnac iphona jakiegos, za kazdym razem odmawiam. Ipad, imac i niektore ipody ok, ale iphonow nie trawie, bo za nizsza cene moge kupic identyczny telefon, szczegolnie jesli mi telefon jest potrzebny tylko do dzwonienia, nie wiem jak u Ciebie.

nie, nie jest to telefon jak każdy inny, bo iphone posiada ios, a nie jakieś androidy. nawet jeśli tylko dzwonisz albo piszesz sms`y to zawsze przyda ci się stabilność, a nie czyszczenie swojej pamięci podręcznej w swoim androidzie.

Właśnie aktualnie mam Lumie, ale ten WindowsPhone już mnie drażni szczególnie jeżeli chodzi o aplikacje, które są mi potrzebne a ich nie mogę mieć. 

Myślę też o czymś z androidem, ale w grę wychodziłaby wymiana + dopłata z mojej strony. Można powiedzieć, że się "napaliłam" na niego, ale może przejdzie i wybiorę coś innego..

dobrze, że ten post napisałaś.
nie bierz iphone w takim razie jak ci na aplikacjach zależy, bo tak jak wyżej napisałem są one płatne, no ale jesli kupujesz apple to pewnie masz hajs, chyba że to zwykłe cebulactwo.
Opublikowano

Bardzo dobry telefon, nic Ci nie zamuli, nie zawiesi, a cena nie spada z biegiem czasu, ewentualnie telefony z Windows Phone, które dostaną aktualizację do 10, które też są dobre.

Opublikowano

Android mimo tego że jest popularny i apki są robione głównie pod niego mi nie podchodzi.

Co do iOS. Jest jak najbardziej spoko. Jednak że iPhone'a 4 bym nie brał a wolałbym zainwestować w conajmniej 5.

Sam mam Lumię i WindowsPhone jest dla mnie dobry. Co do aplikacji, za jakiś czas wychodzi nowa wersja WindowsPhone, jeżeli Microsoft z Google nie zmienią planów to wszystkie aplikacje z Androida będzie można instalować na WP :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

dobrze, że ten post napisałaś.
nie bierz iphone w takim razie jak ci na aplikacjach zależy, bo tak jak wyżej napisałem są one płatne, no ale jesli kupujesz apple to pewnie masz hajs, chyba że to zwykłe cebulactwo.

"no ale jesli kupujesz apple to pewnie masz hajs, chyba że to zwykłe cebulactwo." 

żeby kupić nie trzeba mieć nie wiadomo ile pieniędzy a tym bardziej jak sobie sam na to zapracujesz.

Raczej tematu tak sobie bym nie robiła, po prostu chciałam poznać ocenę innych. 

Opublikowano

WindowsPhone  też jakoś do mnie nie przemawia i rozumiem że cię drażni... na prawdę  polecam Ci  Jakiegoś Samsunga (sam mam s III bo dla mnie jest w sam raz) .... moim zdaniem  są te (samsungi) bardziej wytrzymałe niż iPhone... widziałem wielu znajomych którym po jednym upadku telefonu popękała szybka albo z przodu albo to szkło z tyłu :/

O oprócz  iPhone myslisz jeszcze nad jakimś?

Opublikowano

WindowsPhone  też jakoś do mnie nie przemawia i rozumiem że cię drażni... na prawdę  polecam Ci  Jakiegoś Samsunga (sam mam s III bo dla mnie jest w sam raz) .... moim zdaniem  są te (samsungi) bardziej wytrzymałe niż iPhone... widziałem wielu znajomych którym po jednym upadku telefonu popękała szybka albo z przodu albo to szkło z tyłu :/

O oprócz  iPhone myslisz jeszcze nad jakimś?

Podobają mi się również xperie z, z1, z3

Proponowała mi pewna babka na olx z mojego miasta, że da mi Samsunga Galaxy s3 z moją dopłatą za moją lumie, jednak nie odpisała mi ile tej dopłaty oczekuje i lipa, brak kontaktu..

Opublikowano

Bawi mnie jak tu niektorzy twierdza ze jak ios to juz sie nic nie zacina. Mam stycznosc z ios kazdego dnia i wiem ze tez potrafi sie zacinac ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6847/7361/9380/7449/  masz tutaj porównanie  xperi z/z1/z3 i iPhone 4S

Ja był bym za  kupnem z3 :D ładnie wygląda i jest dużo lepsza pod od iPhone

cena iPhone na allegro  od  600zł - 1300 zł

cena  xperi z3 na allegro od 1300zł do 2100 zł

Nie wiem ile w jakimś sklepie by kosztował ten telefon w sumie możesz tez na abonament wziąć

Opublikowano

Bawi mnie jak tu niektorzy twierdza ze jak ios to juz sie nic nie zacina. Mam stycznosc z ios kazdego dnia i wiem ze tez potrafi sie zacinac ;)

jestem posiadaczem iphonów od chyba 5 lat i może raz na rok zaciął mi się jakiś, próbowałem pewnie odpalić safari z multum opcji

to pewnie mamy inne ios`y jeśli twój się zacina, a mój nie.

Opublikowano

Ja w zasadzie nie brałabym tego Iphona, mój tata posiada 5s czarnego 32gb, wiem że szpanować nim można, bo jest dość drogi (Kupił go na firmę).

Ja używam Samsunga Galaxy S2 i według mnie jest dużo lepszy pod wieloma funkcjami, między innymi aparat, robi dużo lepsze zdjęcia niż Iphona. Można wymieniać wiele rzeczy, ale na nie jednym forum napiszą, że ten telefon jest głównie dla szpanu "Bo drogi" ...

Opublikowano

Ja w zasadzie nie brałabym tego Iphona, mój tata posiada 5s czarnego 32gb, wiem że szpanować nim można, bo jest dość drogi (Kupił go na firmę).

Ja używam Samsunga Galaxy S2 i według mnie jest dużo lepszy pod wieloma funkcjami, między innymi aparat, robi dużo lepsze zdjęcia niż Iphona. Można wymieniać wiele rzeczy, ale na nie jednym forum napiszą, że ten telefon jest głównie dla szpanu "Bo drogi" ...

Tak na prawdę to są telefony droższe, ale wtedy nie napiszą, że dla "szpanu" bo to nie iphone, to mnie śmieszy:P

Opublikowano

Moj ojciec posiada iphony od samego ich poczatku i wyjsciu na polski rynek, takze tez dlugo je posiada, kazda nowa wersja iphona to on zawsze go ma. Czasem sie one zacinaly, chociaz on duzo aplikacji tam nie ma, internetu nie uzywalam tam akurat, jesli chodzi o przegladarke wiec nie wiem. Ale glownie uzywam ipada, rowniez mialam jego przerozne wersje i przerozne wersje ios i musze powiedziec, ze tutaj nie mam zbyt wiele aplikacji, uzywam tylko przegladarki i nawet majac jedna strone wlaczona to potrafi sie zacinac. Korzystam tez czesto z imacow, ale ze sa szkolne to pelno na nim syfu wiec nie dziwie sie ze zacina sie i wolno chodzi. No i ipod, ktoremu akurat nic zarzucic nie moge. Mimo wszystko czasem sie zacina ios, nie jest idealny. Wiadomo, w wielu kwestiach jest lepszy, bo sama lubie ios, jednak jako telefon nigdy nie wezme iphona.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jak już to 4s, bo 4 nie jest aktualizowana. Używany 4s 600 zł, nowy około 1k, mniej może.

Bardzo dobry telefon, miałem, polecam.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Bierz iPhone'a, niezawodny telefon.

Kupiłem teraz G2 mini, jest to też bardzo dobry telefon (ze średniaków oczywiście).

Ale jeśli miałbym jeszcze raz kupować to wybrałbym iPhone'a.

i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...