Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

plan treningowy kalistenika 13 lat daje limit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam 13 lat około 171cm wzrostu 60kg wagi, mam w zamiarze wyrzeźbić swoją sylwetkę tak żeby na plaży jak będzie upał nie wstydzić się zdjąć koszulki.

chciałbym żeby mi ķtoś ułożył plan treningowy z użyciem masy ciała bez żelastwa itp ponieważ uważam że jestem za mlody jeszcze na sztangi itp.

posiadam lawkę skosna jak cos a i prosze o nie podawanie cwiczen na drazku poniewaz nie mam gdzie go umocowac bo futryny mam drewniane a sciany z regipsu wiec chujnia czas jaki mam to okolo 60 dni mam nadzieje ze mi ktos pomoze z gory dzieki heh a i zarzucam zdjecie jak narazie wyglada moj brzusio

596ea99a1f2e0_post-1353705-14311707729061_thumb.jpg

Opublikowano

Popatrz sobie filmiki na yt. Wątpię, aby ktoś Ci tutaj rozpisał co masz robić jeżeli sami nie mają doświadczenia. 

No chyba, że mamy tutaj jakiegoś.. Pudzianowskiego. :D

Opublikowano

Ważna jest dieta, nie przejadaj się i staraj się jeść sporo białka.

Wpisz na YouTube "8 minutes abs workout part 1" czy coś takiego.

Wyskoczy Ci film i postępuj tak jak tam jest pokazane, najlepiej codziennie.

Możesz to robić nawet kilka razy dziennie, na początku wystarczy Ci ta wersja (pierwszy tydzień lub dwa).

Jeśli chcesz to możesz później też to robić, ale według mnie to żadne wyzwanie.

Ja sobie sam ułożyłem co i jak robić na podstawie tego filmu.

Od kiedy zmieniłem na moje ćwiczenia efekty widać jeszcze bardziej.

Pierwsze ćwiczenia są na wzmocnienie mięśni, ale dopiero później możesz robić ćwiczenia, które faktycznie sporo dają.

Jeśli interesuje Cię mój trening, gdy już mięśnie są wzmocnione skontaktuj się ze mną.

Wszystko mogę Ci powoli przekazać i sam ocenisz, nastaw się na to, że bywa ciężko.

Jeśli chodzi o resztę to polecam robić pompki (na serie).

Pompki wzmocnią "mięśnie cycków" i nieco ręce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...