Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okres testowy w Origin BF4.

RoZZei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie czy w tem okresie testowym to jak nie gram to ten czas sie liczy czy tylko jak gram?

zwi17b.jpg                   NeverBeAlone

Opublikowano

Siema mam pytanie czy w tem okresie testowym to jak nie gram to ten czas sie liczy czy tylko jak gram?

Warto przetestować. Czas testu liczy się od pierwszego uruchomienia gry, a nie od dodania do biblioteki. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

@kavoweciastko

Czyli nie pobierać?

Jesli chcesz pretestowac to pobierz, tylko licz sie z tym, ze czas leci kiedy nie grasz ;)

Przetestuj, zobacz czy Ci sie podoba i kup ewentualnie gre wtedy. Od razu mowie, ze jesli masz zamiar kupic gre to kupuj juz z premium, nie pozalujesz :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Czas zaczyna naliczać od pierwszego uruchomienia gry.

Opublikowano

To w ogóle działa? Z tego co słyszałem wersja testowa jest wyłączona. Poprawcie mnie jak się mylę.

Nie, nie mylisz sie nie dziala. Chyba ze w ciagu kilku ostatnich tygodni to naprawili. Znaczy dziala ale tylko naprawde niewielkiemu odsetkowi (doslownie) osob. Takze jezeli ma ktos to szczescie i mu dziala to niech sie cieszy a jak nie to niech sie bawi z VPN i probuje w taki sposob 'oszukac' Origina. (+ tak tez mozna w nieskonczonosc grac na tym 'Origin Game Time' ale ja Wam tego nie powiedzialem. :P)

P.S. Tylko z tego co pamietam (a moge sie mylic bo bylo to dawno) trzeba w to wlozyc troche czasu lub sie znac takze nie kazdemu sie bedzie chcialo/bedzie umial to zrobic. :>

Opublikowano

Nie, nie mylisz sie nie dziala. Chyba ze w ciagu kilku ostatnich tygodni to naprawili. Znaczy dziala ale tylko naprawde niewielkiemu odsetkowi (doslownie) osob. Takze jezeli ma ktos to szczescie i mu dziala to niech sie cieszy a jak nie to niech sie bawi z VPN i probuje w taki sposob 'oszukac' Origina. (+ tak tez mozna w nieskonczonosc grac na tym 'Origin Game Time' ale ja Wam tego nie powiedzialem. :P)

P.S. Tylko z tego co pamietam (a moge sie mylic bo bylo to dawno) trzeba w to wlozyc troche czasu lub sie znac takze nie kazdemu sie bedzie chcialo/bedzie umial to zrobic. :>

Daj linka
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ten sam problem, gra pobrana, na Battlelogu jest napisane, że okres testowy rozpocznie się wraz z pierwszą grą, ale jak chcesz wejść na jakiś serwer, to na Origin pojawia się komunikat o braku możliwości aktywacji...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...