Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TexCraft

ExTreme04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje.jpg

Wersja: 1.7.2/4

IP: TexCraft.ench.pl

Typ serwera: Freebuild

Ilość slotów: 222 (Możemy ustawić ile ich chcemy w każdej chwili!)

Autoryzacja: Premium / NoN-Premium

Rekrutacja: Tak

Whitelist (Biała lista): Nie

Nether: Tak

End: Tak

PvP: Tak

administracja.png

DarkExpan

&

KOKSU66/8

moby.png

Tak

www.png

Główna Strona: http://www.32975.enmc.pl/

Forum: http://texcraft.y0.pl/

Sklep: http://www.32975.enmc.pl/sklep/

Bez reklam serwera

Opublikowano

Uhh kiepsko, kiepsko, kiepsko.

Grafika z jakiegos herohc, i tak kazdy napis z innej paczki, nie pasuja do siebie. Reklama malo zachecajaca, brak ss, brak dobre i zachecajacej szaty graficznej. Szkoda tez, ze w ip jest nazwa hostingu, do tego macie na innym adresie strone glowna i forum. Bez sensu, polaczcie to wszystko razem i dajcie temu jakas odpowiednia nazwe, a nie jakies dziwne cyferki, itd.

Poprawcie to wszystko, dopracujcie serwer, strone, itd i wtedy zainwestujcie w dobra reklame. Taka moja rada.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Sprawdziłem ich VIP i SVIP dla ciekawości i co tam wyszło: /fly, /feed na VIP i /repair na SVIP. No ale cóż wbiję, popatrzę i zobaczę jak tam gra wygląda.

@Edit 1. CB 1.7.2? Zróbcie Spigota 1.7.10 ponieważ wtedy można wbić z wersją 1.7.x

@Edit 2. Naprawdę? Freebuild z gildiami?

3. Ok pluginy spolszczone na szczęście, ale kopalnie, tartaki itp. z gildiami to dno.

Tak więc serwer niestety ale ledwie 0,5/10

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Serwer jest zrealizowany ciekawie i dobrze prowadzony. Graczy całkiem sporo i mapa również wygląda przyzwoicie. Niestety, zdarzają się sporadyczne lagi, uprzykrzające rozrywkę. Niemniej, warto tutaj pograć.

images.jpg

Opublikowano

Serwer jest słaby. Nie ma Spigota 1.7.10 serwer pewnie na hostingu za 30zl . Co do przedstawienia Grafika z jakiegos innego serwera więc pzdr.

3004114311037501010629.png

Opublikowano

Serwer jest zrealizowany ciekawie i dobrze prowadzony. Graczy całkiem sporo i mapa również wygląda przyzwoicie. Niestety, zdarzają się sporadyczne lagi, uprzykrzające rozrywkę. Niemniej, warto tutaj pograć.

Napisałem w 2 tematach że serwery które oceniłem są słabe, a ty napisałeś że dobre. Coś mi tu śmierdzi.

Serwer jest słaby. Nie ma Spigota 1.7.10 serwer pewnie na hostingu za 30zl . Co do przedstawienia Grafika z jakiegos innego serwera więc pzdr.

Raczej na każdym hostingu gdzie maszyna jest za trzy dychy da się zmienić maszynę na każdą którą hosting oferuje (cyba że hosting taki c*****y).

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...