Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - 4 pytania

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam kilka krótkich pytań:

1. Czy zwykłego Insurgenta można trzymać w garażu?

2. Czym się różni Rapid GT od Massacro? Wyglądają bardzo podobnie.

3. Wiem, że to takie głupie pytanie, ale który domek opłaca się kupić? Widziałem wszystkie 200.000$ - 500.000$ i nie widziałem specjalnej różnicy. Co ma domek z 'uaktualnionym wnętrzem'? Gdzie jest mieszkanko z najlepszym położeniem?

4. Czy małe 'm' przy nazwie mieszkania to numer pokoju/piętra?

To tyle, dziękuję.

Opublikowano

1. Można

2. Osiągami

3. Wszystkie powyżej 300tyś wyglądają praktycznie tak samo.

4. ?

2. W takim razie, który mocniejszy?

3. No to jaka jest różnica między tańszymi, a 300.000$ +?

4. Chodzi mi o tą m-kę w nazwie, np. Eclipse Tower, m 3

Opublikowano

3. różnica jest w wyglądzie, cenie i położeniu - tyle, nic więcej specjalnego nie mają.
4. m 3, to numer mieszkania - nic ważnego.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ok. Jeszcze jedno szybkie pytanko. Na rockstargames.com/v/downloads jest aplikacja iFruit, na której można robić customowe tablice. Czy działa to na Online i czy inni gracze je widzą?

Opublikowano

Ok. Jeszcze jedno szybkie pytanko. Na rockstargames.com/v/downloads jest aplikacja iFruit, na której można robić customowe tablice. Czy działa to na Online i czy inni gracze je widzą?

Tak, można stworzyć je dla wozów które trzymasz w garażu w GTA Online - do tego na SP możesz wyszkolić psa Franklina, Chopa.

Z tym że ta aplikacja "iFruit" działa na bardzo niewielkiej ilości urządzeń. Działa jedynie na iPhone od 4 wzwyż oraz na kilkunastu modelach z Androidem.

5gubmKI.png

Opublikowano

Siemka, mam kilka krótkich pytań:

1. Czy zwykłego Insurgenta można trzymać w garażu?

2. Czym się różni Rapid GT od Massacro? Wyglądają bardzo podobnie.

3. Wiem, że to takie głupie pytanie, ale który domek opłaca się kupić? Widziałem wszystkie 200.000$ - 500.000$ i nie widziałem specjalnej różnicy. Co ma domek z 'uaktualnionym wnętrzem'? Gdzie jest mieszkanko z najlepszym położeniem?

4. Czy małe 'm' przy nazwie mieszkania to numer pokoju/piętra?

To tyle, dziękuję.

1. Można, ale nie w każdym :)

2.Wejdź w tryb Fabularny jak przeszedłeś cały i porównaj pod względem mocy, bo skoro są takie same to któryś jest mocniejszy. Z mojego doświadczenia napiszę, że Rapid GT jest dużo lepszy, ale droższy chyba.

3. Jak kolega napisał powyżej nawet 250 tyś są w większości takie same, a różnią się tylko miejscami w garażu. :P

4.Len napisał, że Piętrami, chociaż nigdy tego nie widziałam xD.

Opublikowano

Tak, można stworzyć je dla wozów które trzymasz w garażu w GTA Online - do tego na SP możesz wyszkolić psa Franklina, Chopa.

Z tym że ta aplikacja "iFruit" działa na bardzo niewielkiej ilości urządzeń. Działa jedynie na iPhone od 4 wzwyż oraz na kilkunastu modelach z Androidem.

Dodam jeszcze, że aktualnie aplikacja iFruit nie współgra z GTA V na PC (tylko konsole).

who cares?

Opublikowano

Dodam jeszcze, że aktualnie aplikacja iFruit nie współgra z GTA V na PC (tylko konsole).

Serio? Czyli na PC tablic nie będzie? Przecież podczas uruchamiania aplikacji był wybór PC. W ogóle dziwna ta aplikacja. Jeżeli w Massacro mam zainstalowany wydech tytanowy, to w aplikacji wyświetla, że mam fabryczny. I w ogóle mam 3 autka, awyskakuje tylko Massacro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...