Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet z Plusa/Cyfrowego Polsatu.

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ramzes.
Opublikowano

Witam. Moja mama była wczoraj zapłacić za TV i Pani w sklepie dała zaoferowała jej interne, ona powiedziała, że nie bo z limitem nie chce a ta Pani ze sklepu powiedziała, że od niedawna u nich ( połączyli chyba Cyfrowy polsat i Plus ) jest możliwość wzięcia internetu bez limitu i dadzą jakiś tam telefon czy tablet i router. Jak to jest w praktyce ? Ma ktoś od nich internet ?

Opublikowano

Znajac zycie internet ma limit mimo wszystko (np po przekroczeniu go moga zmniejszyc szybkosc internetu, tak jest w przypadku playa ktory tez oferuje niby bez limitu internet) lub jest to w bardzo wysokiej cenie. Poczytaj dokladnie umowy jakie proponuja za to, tam znajdziesz wszystko.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Gówno prawda, są limity i to jakie, wystarczy przeczytać umowe. Tak z miesiąc-dwa temu wziąłem na test ten interner z cyfrowego polsatu ,, bez limitu ". Ci ludzie kłamią w żywe oczy, albo precyzują zdania tak aby nie wzbudzać kontrowersji, sam się o tym przekonałem.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Plus LTE smart dom "bez limitu"

75771930430023692505.jpg

Pani w sklepie mówiła że będę miał stałe 20mb/s tymczasem jest to 1-5mb/s jak jeszcze mam transfer.. 

linki w górę

Opublikowano

Ja mam lte z plusa, od cyfrowego polsatu i nie mam zadnych limitów, internet dobrze śmiga, tylko czasami wywali neta na jakąś minutę, poza tym nic nie mogę mu zarzucić.

Gość Ramzes.
Opublikowano

Właśnie pytałem kolegi, który ma od cyfrowego polsatu i też nie ma limitu ...

To jak to w końcu jest ? Jeden ma limit, drugi nie ma.

Opublikowano

nie nie nie nie nie nie nie

jak tylko zobaczyłem ten temat, wszedłem ci od razu wybić ten pomysł z głowy.

najgorsze c**jostwo pod słońcem, limity są w c**j, po limitach masz 100kb/s, nawet jak jeszcze ci się limit nie skończy to i tak masz 1/3 tego co powinieneś mieć, ogółem największego gówno jakie kiedykolwiek widziałem z internetem.

GRUBE NIE POLECAM

Gość Ramzes.
Opublikowano

Ok. Ale jeszcze poczekam bo kiedyś u tego kolegi mecz oglądaliśmy i elegancko cały meczyk w HD 0 lagów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...