Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problemy z komputerem: 1 piknięcie, zawiechy i blue screen

Nigiro

Pytanie

Opublikowano

Witam,

od jakiegoś czasu mam problemy z komputerem mianowicie: blue screen (załączyłem zdj), komputer w różnych momentach łapie zawieche (ekran zastyga) i po jakimś czasie to mija, ale do tego np. jak w tym czasie oglądam coś na yt lub słucham muzyki to wydaje taki dziwny jak robot dźwięk, przy starcie kompa słyszę takie jedno piknięcie. Proszę o pomoc, od razu mówię, że nie jestem specjalistą od takich rzeczy :P

A i jeszcze jedno blue screen pojawił się już 2 raz.post-1377922-0-81859500-1431164813_thumb.jpg

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naucz się czytać, podał wyraźnie screen BSOD to dostał diagnozę na podstawie jego. Twój post dosłownie nic nie wnosi do tematu, widocznie sam nie wiesz co podajesz w linku. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zmieniałeś coś ostano w kompie na pewno i nie aktualizowałeś sterowników przy okazji.

Najlepiej zacząć od instalacji nowego systemu . 

Opublikowano

Nie koniecznie, to wynik konfliktu karty sieciowej z urządzeniem które było wymienione albo zmieniane sterowniki. Może się dalej bawić w konfigurowanie, usuwanie i instalowanie wszystkich sterowników co ma albo szybciej zainstalować system od nowa. Jeśli to sieciówka wpinana do płyty czasem wystarczy zmienić jej slot i już wszystko działa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...