Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski support oraz czy istnieje taki serwis ?

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie : 

Czy polski support odpowiada w soboty ? Zadali mi pytanie o to jakich pierwszy 5 champów kupiłem (do zmiany maila) napisałem nie pamiętam no bo kurde po 4 latach pamiętać ? Mam szanse na zmiane maila czy nie ? 

Czy istniej jakiś serwis coś jak dawne ingato ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Witam mam pytanie : 

Czy polski support odpowiada w soboty ? Zadali mi pytanie o to jakich pierwszy 5 champów kupiłem (do zmiany maila) napisałem nie pamiętam no bo kurde po 4 latach pamiętać ? Mam szanse na zmiane maila czy nie ? 

Czy istniej jakiś serwis coś jak dawne ingato ? 

Faceit.

Podaj inne rzeczy, np. Kody z psc, czy nr telefonu z ktorego kupowales rp, lub jakies ssy z Pejpala.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

NO właśnie mi chodzi o to , że nawet ocenzurowany mail nic mi nie podpowiada i no nie idzie zmienić maila co do tego czekam na odp od Riotu . 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Czy polski support odpowiada w soboty ?

Teoretycznie nie. Możesz jednak trafić na kogoś komu się nudzi w sobotę, lecz to chyba rzadkość. Nie ma powiedzianych dni kiedy pracują a kiedy nie.

Opublikowano

Mi odpowiedzieli w święta co mnie zdziwiło więc supp wydaje mi się, że jest 24/7 a co do e-mail to na 99% nie odzyskasz konta 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...