Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GimCraft

martiner32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|
|

|

|

|

|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Zapraszam na serwer Mc.GimCraft.pl.

Ip: Mc.GimCraft.pl

9715014311637131098085.png

Parę fotek:

Itemy na gildie

eus0u4su3kya.png

ia2seyyi42o5.png

Spawn

leltmu3lnllz.pngCrafingi

9haatt5g1wm6.pngStragan z jedzeniem

pwyfbvlqrasl.png

Arena PvP

uytx1crryjzm.png

Opublikowano

Kolejny taki sam serwer... Nic dodać, nic ująć.

Może jakbyscie dodali jakies nowe craftingi np nieskonczone miesko itp to by było lepiej.

Opublikowano

Kolejny taki sam serwer... Nic dodać, nic ująć.

Może jakbyscie dodali jakies nowe craftingi np nieskonczone miesko itp to by było lepiej.

Nieskończone mięsko będzie na dniach z powodów kilku błędów w naszym pluginie. Co do nowych craftingów to są na: zbroje na konia, konie, teleport na spawn, siodło i planujemy dodać walutę itemową, crafting creepera parę inncyh crafingów

Opublikowano

Mam takie jedno pytanie: dlaczego po raz tysięczny ten sam typ serwera? Nie da się wymyślić czegoś oryginalnego czy może nie ma innych pomysłów?

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Da się, a nawet mamy już plugin taki tylko jest 1 problem gdyż trzeba nam dobrego programisty :D Serwer miał początkowo polegać na miastach i państwach czyli, że gracze tworzą sobie miasta i wraz z większą ilością członów miasto się robi silniejsze. Gdy kilka miast się zbierze to mogą utworzyć państwo, a państwa już ze sobą toczą wojny, a pojedyncze miasta już nie, chyba, że jest event wojny totalnej. Tylko ten pomysł wymaga dużo osób ponad 100 na serwerze nostop oraz dobrego technika oraz też nakładów finansowych :D 

Opublikowano

Da się, a nawet mamy już plugin taki tylko jest 1 problem gdyż trzeba nam dobrego programisty :D Serwer miał początkowo polegać na miastach i państwach czyli, że gracze tworzą sobie miasta i wraz z większą ilością członów miasto się robi silniejsze. Gdy kilka miast się zbierze to mogą utworzyć państwo, a państwa już ze sobą toczą wojny, a pojedyncze miasta już nie, chyba, że jest event wojny totalnej. Tylko ten pomysł wymaga dużo osób ponad 100 na serwerze nostop oraz dobrego technika oraz też nakładów finansowych :D

Uwierz mi że od razu 100 graczy online non stop nie da się zrobić. A tak po za tym nawet na tym forum są programiści, którzy mogliby napisać ci plugin na to (bo nie wiem czy napiszą ci to za darmo). No i oczywiście do tego pomysłu musisz mieć ekipę która by to ogarnęła.

@Edit No zapomniałem ci napisać że przynajmniej od razu mnie nie zjechałeś za negatywny komentarz więc myślę że jednak jesteś trochę ogarnięty.

76561198266836735.png

Opublikowano

Uwierz mi że od razu 100 graczy online non stop nie da się zrobić. A tak po za tym nawet na tym forum są programiści, którzy mogliby napisać ci plugin na to (bo nie wiem czy napiszą ci to za darmo). No i oczywiście do tego pomysłu musisz mieć ekipę która by to ogarnęła.

@Edit No zapomniałem ci napisać że przynajmniej od razu mnie nie zjechałeś za negatywny komentarz więc myślę że jednak jesteś trochę ogarnięty.

Za co Cie miałem zjechać ? Za wyrażenie opinii zgodnie z prawdą ?

Co do serwera to właśnie trzeba mieć dużo osób, aby pomysł mógł wypalić wiec postanowiłem zacząć  od takiego typu serwera, aby zebrać osoby.

Opublikowano

Za co Cie miałem zjechać ? Za wyrażenie opinii zgodnie z prawdą ?

Co do serwera to właśnie trzeba mieć dużo osób, aby pomysł mógł wypalić wiec postanowiłem zacząć od takiego typu serwera, aby zebrać osoby.

Wiesz są tacy ludzie co potrafią zjechać za negatywną opinię. A co do zbierania ludzi życzę powodzenia

76561198266836735.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...