Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt na zapisaną książkę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Szukam kodu do skript który pozwoli mi dawać zapisaną książkę

Chodz mi o taki efekt:

Gracz wpisuje /test i otrzymuje książkę z swoimi statystykami, zabójstwa, dedy, poziom mana itd

Książka fajnie jakby się aktualizowała, czyli po zabiciu dodawało się +1 w jej treści

Ale ogólnie nie wiem jak dawać książkę z treścią w środku ...

Nigdzie nie znalazłem na to sposobu, więc jeżeli ktoś kiedyś widział coś takiego

================================================================================================

Żeby syfu nie robić, szukam Quest pluginu ale taki który daje książkę, z aktualnym questem, ukończonymi itd

Takie coś

Quest: Obywatelstwo

Udaj się do kapłana od spraw zarządzania

magią i wpisz swoje imię do ksiąg miasta

Nagroda: 500$

Podstawowe prawa Gracza na serwerze

Taki wygląd, dodatkowo fajnie a nawet wymagane musi mieć:

1. Wykonywanie komend jako nagroda, czyli w nagrodę konsola wykonuję komendę dla gracza (u mnie pkt do skryptu
  2. Książkę jako informację o Questach i aktualnym Quescie
  3. W opcjach wypełniania Questu możliwość podania nazwy moba takich jak "Pająk 1P"
  4. Rozmowa z NPC (prawe kliknięcie na niego)
  5. Zabijanie określonych graczy mobów
  6. Chodzenie w dane regiony WG

TEMAT

Opublikowano

Tylko że ja chcę dane z skryptów tam zaimportować, robię serwer RPG gdzie ma być GUI a nie komendy, jak w przwdziwej grze.

Praktycznie wszystko mam w chest gui menu napisane, kupowanie, wybór klas itd tylko komendą mam questy i statystyki zabić itd

Więc szukałem czegoś takiego, aby po wpisaniu /staty dawało książkę z statystykami w środku

TEMAT

Opublikowano

masz plugin od tego statsbook bo w sk nie da sie zrobić odświerzania automatycznego ksiązki

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...