Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer EzHard --- Pomysł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien pomysł aby przerobić serwer EasyHC ten który chwilowo jest na sieć serwerów!

W sieci by były serwery na początku:

- PvP

- GmSurvival lub EeasyHC

- itp "Nie bawem będzie ich więcej"

Nie potrafie się zastanowić posiadałem ju kiedys siec i wyszła grało tam 150 os. na 4 serwery :D Ale niestety pad serwer {nie to że nie mniałem Hajsu :D}

Potrzebuje pomocy do wyoru serwera!

Jak już sieć to na wakacje w połowie/podkoniec czerwca :D

Proszę o odpowiedzi!

Opublikowano

­Nie twórz kolejnej sieci EasyHC, EasySurvival bo to się przejadło ;]

Jeśli chcesz iść w dobrym kierunku, to wybierz SkyBLOCK na wersję 1.8!

Jest to bardzo wygodna wersja i dużo osób się przeżuci. ;)

Opublikowano

Serwer pvp na 1.8 {tylko} lub 1.7 i 1.8 :D

A serwer EasyHC jakby był to tylko na 1.7

Główny serwer wraz z lobby na 1.7 i 1.8

Ponieważ pisałem już że będą dochodzić serwery :L

­Nie twórz kolejnej sieci EasyHC, EasySurvival bo to się przejadło ;]

Jeśli chcesz iść w dobrym kierunku, to wybierz SkyBLOCK na wersję 1.8!

Jest to bardzo wygodna wersja i dużo osób się przeżuci. ;)

hmmmmm.. Skyblock?? Ciekawa propozycja :D

Tylko chcę jeszcze wiedzieć coz pvp!

Na jaką wersje bo dużo osób nie lubi skyblocka, ponieważ nie lubią grać długo w mc.

Ale co się wymysli i uprosci D:

Mogą to być inne promozycje serwera

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinieneś znów robić EasyHC. Zrób ponownie PvP, ponieważ gracze to lubią i nie trzeba się zbytnio napracować. Grałem u Ciebie wtedy i było powyżej 100 osób i wszyscy szampańsko się bawili.

Pozdrawiam,

PanZiolko :)

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinieneś znów robić EasyHC. Zrób ponownie PvP, ponieważ gracze to lubią i nie trzeba się zbytnio napracować. Grałem u Ciebie wtedy i było powyżej 100 osób i wszyscy szampańsko się bawili.

Pozdrawiam,

PanZiolko :)

A wersja serwera?? I czy to tylko ma być serwer pvp??

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli chcesz zarobić na serwerze w krótkim czasie to stwórz właśnie iźi hc. W tym wypadku pamiętaj również o reklamie na yt i masz gwarantowane zarobki na sprzedaży vipów, unbanów i innych dodatków graczom w wieku 12 lat.
Natomiast jeżeli chcesz stworzyć serwer, który będzie coś sobą reprezentował to polecam skyblocka z naciskiem na automatyzację wszystkiego (przy pomocy pluginu Smart Items) bądź jakiś seablock.

Opublikowano

Skyblock to dobry pomysl, jednak trzeba wiedziec jak go zrobic zeby ludzie na nim siedzieli z checia. Bo jak patrze na skyblocki jakie sa na polskiej scenie mc to mi sie plakac chce. Dobrym pomyslem bedzie tez serwer jail, mamy bardzo malo takich serwerow, a z checia zagram na jakims dobrym, fajnym jailu.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Skyblock to dobry pomysl, jednak trzeba wiedziec jak go zrobic zeby ludzie na nim siedzieli z checia. Bo jak patrze na skyblocki jakie sa na polskiej scenie mc to mi sie plakac chce. Dobrym pomyslem bedzie tez serwer jail, mamy bardzo malo takich serwerow, a z checia zagram na jakims dobrym, fajnym jailu.

Tak, ale jest tego dużo roboty. Znam kolege Master** który buduje serwer jasil, pirson [Czas pracy: 2 lata]

I on jeszcze nie skończył :D Więc ja chce otworzyć serwer w tym roku przez wakacjami :/

Skyblock jest to oferta ryzykowna!

Umiem zrobić pluginy itp. ogarniam. Ale mało osób i nie mam żadnych kontaktów do YT :D Więc jakbyscie mnieli jakis kontakt napiszcie go :D

ThePolskaMC moge dolaczyc do administracji?

Ps sory za tamo pytanie bo nic nie dzialalo

Nie.

Opublikowano

Sluchaj, nawet serwer vanilla jak ktos sie uprze to bedzie robic przez dwa lata. Tak samo z jail, ktos sie uprze to zrobi go w dwa dni, a nie dwa lata. I powiem Ci, ze moim zdaniem serwery powinny byc robione dluzej, ale chociaz staranniej sa robione, bardziej dopracowane.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Wiem chwilowo zdecydował :D

x

To będzie serwer "Particle" aż do sieci serwerów :D czyli 1 miesiąc!

Mam nadzieje że to jest fajny sposób :D

Opublikowano

Aż mi się zaśmiać chciało czytając twoje odpowiedzi tutaj :D

Pisownia na poziome 10letniego chłopca

2 lata robienia serwera i jeszcze nie zrobił? Coś mi tu wieje historyjką z palca wyssaną.

Sam robiłem/robię serwery i wiem że zrobienie czegoś dobrego nawet RPG tczy Role Play zajmuje 4/7 miesięcy a nie 24miesiące ...

Tak więc albo wymyślasz żeby się nie narobić i postawić kolejny gotowiec z paczki albo twój "kolega" pracuje na serwerze 10minut na tydzień ...

Kolejny HC jest do bani, mamy tutaj tego ponad 100 w publikacjach.

PvP mimo że mamy tego jeszcze więcej jednak jest grywalne choć sam nie przepadam za tym trybem

SkyBlock trzeba umieć zrobić i się sporo narobić czasami nawet jak przy RP, trzeba przemyśleć oraz skonfigurować pluginy i tutaj nie ma gotowca.

Survivale, easyhc, pvp, sv+gildie są już do dupy, nikt na to nie patrzy najwyżej wejdzie 5osób na tydzień i tyle nawet nie wrócą.

Ale niestety niektórzy chcą gotowca z neta, zmienić autora, dodać kilka pluginów z neta, skryptów z neta i postawić siebie pod nazwą autor.

Niestety 80% osób myśli że zmieniając komendę do pluginu, czy kolor bloków na mapie z neta myślą że nikt się nie połapie i uzna to za autorskie bo tak pisali w prezkach.

TEMAT

Opublikowano

Aż mi się zaśmiać chciało czytając twoje odpowiedzi tutaj :D

Pisownia na poziome 10letniego chłopca

2 lata robienia serwera i jeszcze nie zrobił? Coś mi tu wieje historyjką z palca wyssaną.

Sam robiłem/robię serwery i wiem że zrobienie czegoś dobrego nawet RPG tczy Role Play zajmuje 4/7 miesięcy a nie 24miesiące ...

Tak więc albo wymyślasz żeby się nie narobić i postawić kolejny gotowiec z paczki albo twój "kolega" pracuje na serwerze 10minut na tydzień ...

Kolejny HC jest do bani, mamy tutaj tego ponad 100 w publikacjach.

PvP mimo że mamy tego jeszcze więcej jednak jest grywalne choć sam nie przepadam za tym trybem

SkyBlock trzeba umieć zrobić i się sporo narobić czasami nawet jak przy RP, trzeba przemyśleć oraz skonfigurować pluginy i tutaj nie ma gotowca.

Survivale, easyhc, pvp, sv+gildie są już do dupy, nikt na to nie patrzy najwyżej wejdzie 5osób na tydzień i tyle nawet nie wrócą.

Ale niestety niektórzy chcą gotowca z neta, zmienić autora, dodać kilka pluginów z neta, skryptów z neta i postawić siebie pod nazwą autor.

Niestety 80% osób myśli że zmieniając komendę do pluginu, czy kolor bloków na mapie z neta myślą że nikt się nie połapie i uzna to za autorskie bo tak pisali w prezkach.

Witam, zgadam się z pana krytyką. Nie mam czasu odpisywać bo muszę ogarniać inne rzeczy nić Pier**oleniem na forach :D

Co do paczek pokaże tobie moją paczkę z mojego dawnego serwer easyhc <3

http://scr.hu/6b82/b9nh1

Więc jak czytałes UP co napisałem to ok.

Opisałem jaki serwer robię chwilowo są prace nad serwerem Particle v1.0 & CS:GO

x

PS. Dziękuje za poradę chętnie ją wykorzystam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...