Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to i co robi HUMANIZER?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze pytanie to jak powyżej w temacie, a drugie - czy istnieje jakiś cheat na PBE ?

Opublikowano

Na pbe działa chyba to samo co na oficjalne wkońcu te same pliki ( bol, l#) a humanizer nadaje "chyba" ludzki movement.

...................\/...................

Opublikowano

Unika w evade skillów bardziej jak człowiek jak dobrze pamiiętam dodatkowo robi chyba delay pomiędzy castowaniem skillów ale nie jestem pewien :), co do drugiego pyt, to chyba nie ale pewności nie mam 

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Na pbe wątpie gdyż to jest zupełnie inny client gry, wąpie że developerom chce się pisać skrypty pod coś innego. 

A humanizer dodaje opóźnienie między różnymi akcjami w skryptach np reakcją, użyciem spelli itp.

Opublikowano

Na pbe wątpie gdyż to jest zupełnie inny client gry, wąpie że developerom chce się pisać skrypty pod coś innego. 

A humanizer dodaje opóźnienie między różnymi akcjami w skryptach np reakcją, użyciem spelli itp.

Na PBE kiedyś był L# i skrypty chyba działały te same, chociaż pewności nie mam, ale na PBE wychodzą co chwile jakieś updaty, a komu by się chciało updatować co update tego L#.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Humanizer - Skrypt, który "uczłowiecza" akcje wykonywane przez skrypt. Czasem specjalnie wpada np. w dzidy nidalee, aby wyglądało to jakby omijał to człowiek, a nie bot.\

A co do tego, czy na PBE działa jakiś cheat, to szczerze wątpię. Co jakiś czas dodają tam jakiś skin czy inne rzeczy i wątpię, aby programistom chciało się co chwile grzebać w plikach i updatować to. Kiedyś L# działał, teraz nie wiem jak jest.

K2yjCFw.png

Opublikowano

obecnie nikt nie robi nic na PBE bo się nie opłaca, gdyż za czesto trzeba by było robić aktualizacje, bo aktualizacje wprowadzane są tam praktycznie codziennie

Opublikowano

L# nie działa na PBE z dwóch powodów:

1) Aktualizacje są tam zbyt często.

2) Nawet gdyby był on aktualizowany to po co go aktualizować dla kilku/kilkunastu osób.

Opublikowano

L# nie działa na PBE z dwóch powodów:

1) Aktualizacje są tam zbyt często.

2) Nawet gdyby był on aktualizowany to po co go aktualizować dla kilku/kilkunastu osób.

Aktualizować po to żeby zarobić, ale szczerze faktycznie jeśli jest to kilka kilkanaście osób to czy zarobki warte były by codziennego "apdejtu"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...