Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

07697633777054020900.jpg

28679023828102434852.png

» ADRES IP: VirtualCraft.ench.pl

» SLOTÓW: 300+

» WERSJA: 1.7.9

» PLUGIN NA GILDIE: Gildie by Dzikoysk

46664722055757146363.png

Na naszym serwerze znajdziecie nie tylko potrzebne pluginy, ale też czeka was dużo zabaw.

Chcesz się przekonać? Zapraszamy IP: VirtualCraft.ench.pl

48241043382165321892.png

» TAB LISTA

26202624939336017042.png

» POMOC

66639062609346690489.png

» GILDIE

37213529136841935536.png

» SPAWN

92126551608946230745.png

36377940052544236026.png

Najlepsza i najszybszą metodą, będzie kontakt na naszym serwerze.

94712256001230451245.png

Bukkit

Kierownik oraz Główny Administrator całego serwera VirtualCraft.ench.pl

Zalety: posiada duże umiejętności organizacyjne, jest drobiazgowy, dokładny, posiada bardzo dobry kontakt z graczami, potrafi w szczegółach wszystko zaplanować dodatkowo posiada duże umiejętności interpersonalne.

Wady: Malo się odzywa..

Steamy12

Właściciel oraz Programista całej sieci VirtualCraft.ench.pl

Zalety: Reklamuje, oraz posiada dobry kontakt z graczami.

Wady: rzadko dostępny dla graczy.

81037277535320177601.png

» ADRES IP: VirtualCraft.ench.pl

» REKRUTACJA: ON

Opublikowano

http://prntscr.com/736edh - serwer nie jest na 1.7 tylko na 1.7.9, to strasznie uporczywe jak ok 60% polskich graczy ma 1.7.2. Ps a strona gdzie sie wam schowała? Narazie na tym adresie to ja tylko widze sklep neuronsky'ego. - virtualcraft.pl

Spawn nie zachęca, brak strony nie motywuje, a brak podpietej domeny tylko potęguje zle wrażenie. Jak na przekór nick admina to Bukkit :D

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Drop chyba się skaszanił, przy 10 i 20% jeśli jest taki ustawiony to na 2 stacki nic nie wypadło.

Opublikowano

http://prntscr.com/736edh - serwer nie jest na 1.7 tylko na 1.7.9, to strasznie uporczywe jak ok 60% polskich graczy ma 1.7.2. Ps a strona gdzie sie wam schowała? Narazie na tym adresie to ja tylko widze sklep neuronsky'ego. - virtualcraft.pl

Spawn nie zachęca, brak strony nie motywuje, a brak podpietej domeny tylko potęguje zle wrażenie. Jak na przekór nick admina to Bukkit :D

Mam podobne zdanie. Reklama malo zacheca. Fajnie, ze na poczatku pojawila sie grafika, chociaz nie jest ona najwyzszych lotow. Do tego mam pytanie czy macie zezwolenie na uzywanie tych rysunkow steva, itp? :p

Moglo byc lepiej, popracujcie jeszcze troche nad serwerem i nad reklama ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Mam podobne zdanie. Reklama malo zacheca. Fajnie, ze na poczatku pojawila sie grafika, chociaz nie jest ona najwyzszych lotow. Do tego mam pytanie czy macie zezwolenie na uzywanie tych rysunkow steva, itp? :P

Moglo byc lepiej, popracujcie jeszcze troche nad serwerem i nad reklama ;)

Mogłbys powiedziec, nad czym mam popracowac, nad reklama troche siedzialem, wiec watpie żeby cos bylo nie tak...

Opublikowano

Nie lubię jak ktoś pisze "najlepszy serwer" "najlepiej tylko u nas" - na jakiej podstawie tak twierdzicie? Takie rzeczy mogą mówić gracze którzy u was grali, nie administracja. Niestety, masa jest takich samozwańczych "najlepszych serwerów". Co do samego serwera - kolejny nie wyróżniający się z tłumu survival+gildie, mała szansa na to abym zagrał. 

Opublikowano

Mogłbys powiedziec, nad czym mam popracowac, nad reklama troche siedzialem, wiec watpie żeby cos bylo nie tak...

Moglabym jak juz, jestem kobieta co chyba widac na avatarze.

Ty moze watpisz zeby bylo nie tak, ale skoro mowie ze jest cos zle to widocznie idealnie tez nie jest. Niestety grafika nie jest najwyzszych lotow, mysle ze te postacie sa u was nielegalnie ze tak to ujme. Po prostu mozna bylo to zrobic lepiej, bardziej estetycznie. To jest taka srednia/slaba praca jesli chodzi o grafike. Nie mam jak w tym momencie pokazac ci przykladow lepszej reklamy, jesli chodzi o grafike.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Takie info plugin na gildie od @dzikoysk to FunnyGuilds, ale nie Gildie xD. Kolejny serwer surv+gildie, nawet nie będę wbijał bo szkoda słów.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Na wstępie zaznaczę, że serwer ma wspaniałą reklamę, która naprawdę przyciąga uwagę. Sam serwer też jest dobrze prowadzony. Mapa zrobiona bardzo ładnie, administracja jest pomocna a społeczność graczy chociaż nieliczna, to miła i uczynna.

images.jpg

Opublikowano

Haha, nie ma to jak wziąć moją stronę i się pod nią podpisać!! <3 (y) mhmm iście żałosne :)

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...