Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ludzi do Teamu. (Konkretnych)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam serdecznie wszystkich,

swoja zabawe z metinem zaczalem w polowie 2005 gdzie gralem na koreanskim serwerze a nastepnie na niemieckim.

Co do mojej osoby. Mam na imie Damian i mam 20 lat, mieszkam w niemczech od 7 roku zycia co jest moim usprawiedliwieniem za brak polskich znakow. :D Potrafie sluchac i znajdywac rozwiazania, mam mase pomyslow z roznych gier. Swoja gre w Metina skonczylem w 2011-2012 roku iz mi sie znudzil.

Po tych paru latach postanowilem stworzyc swoj wlasny serwer iz wiem co mnie trzymalo przy metinie.

Nie znam sie na Technice ani na Skryptach itp. po tych latach ktore minely nie pamietam nic.

Czego oczekuje ?

Poszukuje osoby ktora zna sie na wiecej niz na jednej rzeczy. Oczekuje tez stalej wspolpracy a nie zlecen. Chyba o szczerosci, cierpliwosci i wytrwalosci nie musze mowic bo jest to "baza" na ktorej polega kazdy team, bez zaufania nic nie ruszy. Oczekuje tez aby moje team i kazda osoba w nim byla aktywna i bez ciaglych wymowek ze ma sie testy czy inne. Ja tu sie staram postawic cos konkretnego na nogi.

> Technik

> Grafik Serwerowy

> Client Mastera

> Map Makera

> Programiste

Co oferuje ?

Staram byc sie jak najbardziej uczciwy wobec ludzi, nie zalezy mi na pieniadzach. Wole oddac troche wiecej procent z dochodu z swiadomoscia ze moj team nie bedzie mnie oszukiwac za plecami i dzialac na szkode serwera z powodu malego procenta i dla tego po ukonczeniu serwera do stopnia w ktorym bedzie mozna na nim grac przeleje 100€ (ok 400zl) kazdemu czlonkowi teamu by wiedzieli ze to co zrobili i do czego bedziemy dazyc jest prawdziwe a nie tylko "4fun".

> Server (Dedyk do edycji clienta itp)

> Wynagrodzenie przed startem serwera dla kazdego czlonka teamu ok 400zl 

> procent z is (po odjeciu kosztow za serwer.)

> Szczerosc i cieprliwosc

> Fundusze

> Wytrwalosc, bede oplacac serwer dedykowany do 12misiecy od wynajecia serwera i po 12miesiacach serwer musi wystartowac. (Mam nadzieje ze szybciej.)

> Hosting, Strone, Domene (Posiadam domene oplacona na 7 Lat. MetinZ.com, jesli ktos zna gre DayZ to wie o co chodzi ;) )

Mowiac krotko, jak macie poukladane w glowie, ogarniacie swoje zycie prywatne i prace nad serwerem, macie dosc szukania teamu godzinami gdzie po 1 miesiacu nikt nie ma kasy i nie ma jak pracowac dalej i gdy masz dosc nudzenia sie... to napisz do mnie na GG: 43234547, Na GG bede ZAWSZE o 21:00, bede tez patrzal sporadycznie.

Pomysl na serwer mam tylko trzeba ludzi. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...