Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steelback trolluje?

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Steelback (adc fnatic) ma zostać wyrzucony z teamu.

Jak ogladam teraz MSI mam wrazenie ze gosciu specjalnie chce przegrac, te jego flashe 1 vs 3, 2 razy mniejsza farma niz enemy.

Co o tym sądzicie? 

Opublikowano

jebie mnie europejska scena, gdzie wszystko co najlepsze i tak idzie do ameryki

a fnatic to ciota i c**j

sadze, iz jesli bylbym jesdnym z osob dlaczego wygral team spilta tez bym trollowal gdyby team chcialby mnie wyrzucic z powodu poglosek o rekklesie dolaczajacym do druzyny po MSI

­

Opublikowano

Nie wiem. Nie interesuje mnie FNC

Chociaż i tak EU>NA

Opublikowano

Steelback (adc fnatic) ma zostać wyrzucony z teamu.

Jak ogladam teraz MSI mam wrazenie ze gosciu specjalnie chce przegrac, te jego flashe 1 vs 3, 2 razy mniejsza farma niz enemy.

Co o tym sądzicie?

Skąd takie info, że ma zostać wyrzucony jeśli można wiedzieć?

Każdemu zdarzają się gorsze gry, więc nie sądzę by go mieli wywalić po tatmej grze.

Opublikowano

Skąd takie info, że ma zostać wyrzucony jeśli można wiedzieć?

Każdemu zdarzają się gorsze gry, więc nie sądzę by go mieli wywalić po tatmej grze.

daily dot

­

Opublikowano

Nawet jesli go wywala to na jego miejsce wejdzie ktos inny ;)

Rekkles? 

Opublikowano

Podobno Rekkles ma wrócić do Fnatic, więc nie zdziwiłbym się, jeśli Steelback na prawdę miałby w d***e Fnatic za to. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

na tym MSI to takie TSM czy FNC przesrało na jakichś noł nejmów. Kompletnie nie kojarzyłem typów z drużyny, która zgwałciła drużynę TSM. Przecież to kompletne stompy były jakby serio co niektórzy sprzedali mecz. Sam Kubon się śmiał ze Steelbacka i reszty, że każdy z nich przegrywa po 40 cs+.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

na tym MSI to takie TSM czy FNC przesrało na jakichś noł nejmów. Kompletnie nie kojarzyłem typów z drużyny, która zgwałciła drużynę TSM. Przecież to kompletne stompy były jakby serio co niektórzy sprzedali mecz. Sam Kubon się śmiał ze Steelbacka i reszty, że każdy z nich przegrywa po 40 cs+.

no tak fanboye, jak sie jest zapatrzonym tylko w jedna druzyne to potem wychodzi się nagle z wielkim szokiem, że azja > eu/na, jedynie turki sa nolnejmami na tym turnieju

­

Opublikowano

Kolejny team, który wygrał EU LCS'y będzie robić "super" zmiany a potem skończą na dole tabeli, przykładem jest Elements. Rekkles niech wypieprza gdzie indziej a Steelback może zostać w Fnatic, co prawda jego laning phase nie jest jakis super ale TF'y czyści każde.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...