Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy Gio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z podłączeniem telefonu do komputer jak podłączam klikam podłącz pamięć USB ale nic się nie włącza 0 reakcji .

Mam ten program skies ale to nie bardzo pomaga

Opublikowano

Podłącz jako aparat / zainstaluj sterowniki.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Pasjonat
Opublikowano

Masz coś takiego jak tryb USB. Spróbuj wgrać dodatkowo sterownik adb. Jakiego masz windows?

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Próbowałeś podłączyć do innego gniazda USB?

Opublikowano

rly............................................................................................................ Cinu77 thx bro :) Trochę to głupie no ale :D Jak się ktoś nie zna to tak jest 

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem albowiem próbuję wgrać na telefon Androida 4.2.2 i mam paczkę z nowym androidem wrzucić na kartę SD i tu moje problem się nasuwa który to jest folder  dsfpng_wweqrns.png

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem albowiem próbuję wgrać na telefon Androida 4.2.2 i mam paczkę z nowym androidem wrzucić na kartę SD i tu moje problem się nasuwa który to jest folder  dsfpng_wweqrns.png

Wrzucasz paczkę .zip do dowolnego miejsca na karcie SD, przecież podczas flashowania wybierzesz jaki to ma być plik.

Strzelam, że android secure :P

wtf

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Mam już androida 4.2.2 i pojawia się kolejny problem :) Wie ktoś jak się zmienia zabezpieczenie sieci WIFI ?? Gdy próbuję się połączyć z moim internetem wpisuję hasło i nic 0 reakcji. Pod nazwą internetu pisze tylko "Zapisana, zabezpieczona za pomocą protokołu WPA/WPA2

Opublikowano

Nie trafiłem  :(

@damkaroian

Chodzi Ci o zmodyfikowanie sieci tak?

Przytrzymujesz wybraną sieć i po chwili masz taką opcje.

Opublikowano

Przytrzymuję i klika modyfikuj sieć, ale tam nie można zmienić zabezpieczenia sieci z WPA/WPA2 PSK na inne. Internet mi łapie siła sygnału dostateczna, ale się z nim nie połączy :D

Opublikowano

Spróbuj dodać sieć ręcznie, na dole masz opcje Dodaj.

Opublikowano

Dodawać ręcznie jakoś to mi nie wychodzi w każdym bądź razie gdy próbuję się połączyć z swoją siecią to pisze: Trwa uwierzytelnianie potem pisze, że połączono, ale nagle rozłącza i tak cały czas :D 

Pasjonat
Opublikowano

Przytrzymuję i klika modyfikuj sieć, ale tam nie można zmienić zabezpieczenia sieci z WPA/WPA2 PSK na inne. Internet mi łapie siła sygnału dostateczna, ale się z nim nie połączy :D

Po co Ci to? Zwyczajnie wklepujesz hasło.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...