Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rower, a allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, orientujecie się czy kupie rower z allegro do 500 zł, jakiś dobry (używany). I czy jest w ogóle sens kupować rower z allegro? W razie czego linki bym prosił. Chodzi mi o rower górski oczywiście.

ov9t.png

Opublikowano

Za 500zł dobrego górskiego nie kupisz, ponieważ sam dobry amortyzator do górskiego to min. 700zł

Za 500zł to ramę dartmoora może wyrwiesz z 2012 roku. Nie kupuj na allegro bez oględzin bo nie wiadomo czy rama nie pęknięta, i ogólny stan.

Z zdjęć takich rzeczy nie wywnioskujesz.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Mając na myśli "dobry" to taki, który jeździ i jakoś w miare wygląda :D

Czyli taki po bułki. Bo raczej rowerem za 500zł do lasu nie wbijesz pojeździć, krótko mówiąc enduro/freeride nie pobawisz się.

Tak czy siak nie polecam kupowania bez oględzin jakichkolwiek części do roweru lub nawet rowerów, nawet głupich butów SPD bo też cie mogą oszukać.

Oczywiście wszystko robisz na własną odpowiedzialność. 

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Raczej wybrałabym olx niż allegro :). Nie wiem czemu, ale wybrałabym.

Mój tata z mamą mi się chwalili ostatnio, że kupili dwa rowery Holenderskie -> Górskie, takie porządne. To mój tata mówił, że za swój dał 950 zł, a za mamy 750 zł. Poszukam dla ciebie i edytuję jak coś.

Opublikowano

Chodzi mi o to, że niby górski to po lasach się powinno jeździć, ale tak naprawdę to głównie (95%) będę jeździł po utwardzonych drogach ;p

ov9t.png

Opublikowano

Mówie tylko że dobrego górala za 500zł nie kupisz. Zacznie Ci się psuć kaseta, potem amorek, hamulce itd a potem to wszystko kosztuje. Przy okazji polecam Ci tak jak Pani wyżej olx a nie allegro. Zapraszam tez na nasze forumrowerowe.org znajdziesz tam wiele aukcji i porad. Mozesz tez dolaczyc do grupy na fb np. Gielda rowerowa Three i tam zamiescic ogloszenie o kupnie.

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...