Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor/Telewizor

kolo994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema szukam monitora/telewizora min 32''   do 400zł (używane chodź jak będzię możliwość nowego też się skuszę)  będzię on wykorzystywany pod gry  bo już mi się niepobodają 2xBenq gl2250  za duża przestrzeń między monitorami(szeroka obudowa(boczna)) 

podajcie jakieś linki allegro olx

Opublikowano

Nie podobają ci się dwa monitory, ciekawe. Było ich po prostu nie kupować tylko dobre monitory z wąskimi ramkami.  Na pewno kosztowały by o wiele więcej niestety :(

Co do kupna to w tej cenie kupisz co najwyżej telewizor/monitor uszkodzony a nie sprawny wiec linków nie dostaniesz żadnych.

Poszukaj w komisach czy lombardach w swojej okolicy.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

nie to że się nie podobają (podobają) ale jak gram w większych rozdzieczośćiach na 2 monitory to tak dziwnie (duża "przestrzeń") między monitorami no i chciałbym kupić 32"+

sprzedałem troszkę gratów i mam budżet do 800zł

Opublikowano

Wymiana na większy nawet 30, 40 czy 50 cali nic nie zmieni , obraz dalej będzie i tak ten sam jak na mniejszym monitorze. Jak dla mnie i dla wielu znajomych granie czy używanie windows na tak dużym monitorze jest niestety bardzo męczące dla oczu. 

Opublikowano

@Ktosiu

wiem że obrazu to nie poprawi ale większy i lepiej według mnie wiadać u kolegi graliśmy w fife na 42" i obraz był niesamowity (FHD nie 4k) 

wiem że jest męczące więc chcę większy telewizor/monitor bo jakbym leżał np:łóżku to bym mógł sobie grać no poprostu wygodniej wiadomo że trzeba trzymać dystans od monitora 

Opublikowano

To było by lepiej trochę oszczędzić, sprzedać stare monitory i kupić monitor 29:9 , problem z ramką zniknie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...