Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs:Go Kolory tęczy

Shock-Proof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dziś czyli 08.05.15 po włączeniu cs'a jak zwykle poprzez skrót na pulpicie ukazuje się demko Valve itd. I gdy wejdzie mi do menu mam wszystko ukazane tak jakby w negatywie. Nie mam pojęcia czemu tak się stało, przyczyściłem slot karty graficznej, styki karty, posprawdzałem kable, sterowniki najnowsze. Z racji takiej, że obecna karta to Radeon HD 6990, postawiłem na procesor(gdyż są 2 i w trybie pełnoekranowym, działają obydwa) lecz po odpaleniu bf3 (w którym też jest wspierane crossfire) nic takiego nie uznałem, żadnych artefaktów, nic z tych rzeczy. Mam pytanie co może być tego przyczyną ? Wspomnę jeszcze, iż w trybie Okna problem znika. 

Opublikowano

Spróbuj full ekranu z wpisaną komendą startową

-noborder

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Panowie, problem naprawił się sam. Po kilku próbach włączania, reinstallu gry, sterowników, skanu komputera, pokombinowaniu w programie RadeonPro, kolory zniknęły, nie ma żadnych przejaśnień, tęcz etc. Jednakże chciałbym znać przyczynę tego błędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...