Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultimate 4Story

Yuki Konno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak to w tytule chce sie spytac czy jeszcze dziala serwer prywatny Ultimate 4story poniewaz odnalazlem go i gdy wchodze na strone glowna www.ultimate4story.tk lub th to pisze ze strona nie dostepna i chcialbym sie upewnic czy sa prace nad serwerem czy serwer padl prosze o odpowiedz jak najszybciej  <3 

Opublikowano

Prace nad serwerem trawaj wkrotce bedzie online.

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

dziekuje tobie za poinformowanie i prosze nie zapomnij o mnie gdy juz bedzie ultimate otwarty to napisz bo mi nic nir chce wejsc   :unsure:

Jeżeli chodzi o rozdawanie itemów -> odpowiedz NIE.

Opublikowano

Tomeczkoo jest jednym z murzynow tworzacych Ultimate 4Story  <3

Opublikowano

zoptyamizowanie  tomek poprostu dopeite na ostatni guzik i tomek sam wszystko robi reszta sie na tym nie zna ;D

Tego wole nie komentowac .

Opublikowano

Spokojnie, w ciaguu miesiaca bedzie. Trzeba potestowac  wiele rzeczy, jestesmy tylko ludzmi, mamy własne problemy i obowiązki. Serwer to nasze hobby, jest od graczy dla graczy calkowicie free! Wspolnie z Ultimate zarabiamy na utrzymanie serwera, oplacamy go od 4 miesiecy. Chcemy go opublikowac, jak wszystko bedzie zrobione tak, aby nie byly potrzebne dodatkowe zmiany. Spokojnie wszystko w swoim czasie. Potrzebujemy systemu logowania na stronie, ogarnietych bonow, musimy przetestowac rowniez pomysl 140 lvla 44 lvl eq i 5 gem na start na serwerze PvP. Co do Ultimate to ma wiedzę mnie przewyższającą, jak to mówią uczeń przerósł mistrza ;) Ja całkowicie nie mam wiedzy na temat klienta, a Eldron dodaje nowe Itemki, skiny etc. Co do bazy danych oboje mamy wiedze na równi. Zanuśśś nie flejmuj :** Ok kotki buzi, spac i nie spamimy. Jak bedzie all ogarniete, posprawdzane, potestowane to upublicznimy serwer. Serwer stoi, jest online 24/7 od miesiąca, jednak nie jest on jeszcze dopracowany. Najwazniejszy jest dla nas wasz cenny czas, nie chcemy zebyscie go marnowali na darmo. Tymczasem mozecie pograc na innych serwerach np. p4story. Dobranoc, a ja piszę wypracowanie na ustny polski, ktory mam za 8 godzin ;) 

Opublikowano

Zapraszam wszystkich chetnych na naszego oficjalnego Team Speak'a

Strona internetowa : www.pvp.org.pl

Jezeli chcesz dowiedziec sie czegos wiecej na temat Ultimate 4Story

lub masz jakis ciekawy pomysl odnosnie serwera

Albo poprostu chcesz pogadac z przyjaciolmi to wiedz ze jest to idealne miejsce dla ciebie.

PS. Wkrotce odbedzie sie rekrutacja na stanowisko GM'a / SGM'a naszego serwera 4Story.

Wszystkich chetnych zapraszam do wziecia udzialu oraz napisania aplikacji.

Gotowe aplikacje mozna wysylac mi na PW lub skontaktowac sie ze mna na Team Speaku.

Spokojnie, w ciaguu miesiaca bedzie. Trzeba potestowac  wiele rzeczy, jestesmy tylko ludzmi, mamy własne problemy i obowiązki. Serwer to nasze hobby, jest od graczy dla graczy calkowicie free! Wspolnie z Ultimate zarabiamy na utrzymanie serwera, oplacamy go od 4 miesiecy. Chcemy go opublikowac, jak wszystko bedzie zrobione tak, aby nie byly potrzebne dodatkowe zmiany. Spokojnie wszystko w swoim czasie. Potrzebujemy systemu logowania na stronie, ogarnietych bonow, musimy przetestowac rowniez pomysl 140 lvla 44 lvl eq i 5 gem na start na serwerze PvP. Co do Ultimate to ma wiedzę mnie przewyższającą, jak to mówią uczeń przerósł mistrza ;) Ja całkowicie nie mam wiedzy na temat klienta, a Eldron dodaje nowe Itemki, skiny etc. Co do bazy danych oboje mamy wiedze na równi. Zanuśśś nie flejmuj :** Ok kotki buzi, spac i nie spamimy. Jak bedzie all ogarniete, posprawdzane, potestowane to upublicznimy serwer. Serwer stoi, jest online 24/7 od miesiąca, jednak nie jest on jeszcze dopracowany. Najwazniejszy jest dla nas wasz cenny czas, nie chcemy zebyscie go marnowali na darmo. Tymczasem mozecie pograc na innych serwerach np. p4story. Dobranoc, a ja piszę wypracowanie na ustny polski, ktory mam za 8 godzin ;)

Bedziemy was informowac .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...