Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z IPB.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem, że założę sobie forum pod serwer, wszystko pięknie idzie, instalacja itp, choć mam wiele błędów, wszystko zainstalowałem, lecz chodzi o forum.

Błąd 1 - Gdy robię nowe forum i podkategorię nie wyświetla się na stronie głównej.
Błąd 2 - Mam obojętnie jaki styl i od samej góry jak się zaczyna strona, jest trochę wolnego miejsca i idzie w dół, dopiero po tej "szparze" zaczyna się forum (strona itp.)
Błąd 3 - Mam styl podobny, do tego, który widnieje tutaj, mam ten list i dzwonek, jest on przesunięty troche do góry..
Błąd 4 - Mam rangę, chce aby miała taki kod, lecz wychodzi inaczej, czyli tak: HeadAdminZupers.. Chcę, aby miała taki kolor i wogóle..

KOD:

<span style="color:red; font-weight: bold; text-shadow: 1px 1px 1px black; background: url(http://www.przemo.org/phpBB2/forum/files/gwiazdkired_409.gif)">HeadAdmin</span>

Za rozwiązanie wszystkich błędów daję maksymalną ilość like.

giphy.gif

Opublikowano

Ja bym polecał znaleźć inny silnik jakiegoś dobrego retaila nie byle ruska.

Nie jestem pewien co  do błędu 4, ale

Prefiks formatowania grup
(opcjonalny)

Wpisz: HeadAdmin <span style='color: red; font-weight: bold; text-shadow: 1px 1px 1px black; background: url(http://www.przemo.org/phpBB2/forum/files/gwiazdkired_409.gif);'>

A w sufiksie </span>

Powinno wyjść wtedy "HeadAdmin NICK"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...