Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon Prestigio MultiPhone 3502 DUO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalezy do czego potrzbujesz telefon. Ja np nie musze miec super telefonu, mi zalezy tylko na tym zeby dzwonic :D

Generalnie oceny ma dobre ten tel jak na swoja cne, jednak uwazaj na ilosc pamieci jaka ma w sobie, gdyz jesli masz zamiar sciagac se rozne aplikacje to moze nie starczyc ci miejsca i beda ci sie ciagle aplikacje wylaczac, bo ramu beda duzo zjadac wtedy.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Zalezy do czego potrzbujesz telefon. Ja np nie musze miec super telefonu, mi zalezy tylko na tym zeby dzwonic :D

Generalnie oceny ma dobre ten tel jak na swoja cne, jednak uwazaj na ilosc pamieci jaka ma w sobie, gdyz jesli masz zamiar sciagac se rozne aplikacje to moze nie starczyc ci miejsca i beda ci sie ciagle aplikacje wylaczac, bo ramu beda duzo zjadac wtedy.

telefon dla baby taki bardziej no żeby zdj robić i te programy edytujące zdjęcia.

Opublikowano

To powiem Ci ze aparaty w telefonach..no aparatem tego nawet nie nazwe. Akurat jestem po szkole fotograficznej i gardze tymi wszystkimi rzekomymi "aparatami" w telefonach :D lepiej juz sobie jakis aparacik osobno kupic, bo w telefonach aparaty nie posiadaja wiele funkcji, ktore swiadcza o lepszej jakosci zdjecia, bo na piksele nie ma co patrzec, one nie powiedza nam czy jakosc zdj bedzie dobra czy nie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

z tego co widzę można taki telefon kupić za 380 zł

jest dość fajny ponieważ cena nie duża

jest ekonomiczny, ma android 4.4 , wbudowane 4 gb, aparat 8, wyswietlacz duży około 5'

dla porownania LG Swift L3 kosztuje ~ 300 zl i jest o połowę gorszy od tego Prestigio

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Szukałbym huawei ascend g620s, można go znaleźć za 400-450zł. Ciężko o coś z dobrym aparatem a tego Prestigio sobie odpuść.

Opublikowano

Szukałbym huawei ascend g620s, można go znaleźć za 400-450zł. Ciężko o coś z dobrym aparatem a tego Prestigio sobie odpuść.

hmm no też fajny kurcze tylko trochę taka lipa bo 2 telefony te jakiejś firmy byle jakiej xD 

Opublikowano

Wbrew pozorom jest to bardzo dobry telefon. Możesz jeszcze poszukać LG l90/lg l9 ii lub motke moto g, ale tylko wersje 8gb no i zdjęcia są takie sobie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...