Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Volibot: "[string "iAram.lua"]:l: ..."

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam Volibota, BOLa z iAram.

Odpalam Volibota, wszystko cacy dopóki nie odpali gry. Gdy gra się odpali, to normalnie się odpala i ten skrypt z iAram nie działa (akurat mi Ryza wybrało dzisiaj, a on jakoś reworka miał ostatnio) no i nie wiem co mam teraz zrobić

iAram ściągnąłem z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1339182-tut-spis-dzia%C5%82aj%C4%85cych-skrypt%C3%B3w-na-ka%C5%BCd%C4%85-linie-free-bol/ 

A ten temat nie działa:

http://forum.botoflegends.com/topic/26538-iaram-free-aram-bot-clientless/

A gra się normalnie otwiera, i nic postać nie robi. Usuwałem też game.cfg z folderu z lola ale też nie pomogło.

O taki błąd w grze jest:

[string "iAram.lua"]:l: syntax error near by

Opublikowano

Masz jakieś inne skrypty załączone w czasie pracy volibota i iaram?

Nie. To jedyny skrypt, jaki chcę użyć :/

Opublikowano

7104814312443301080994.png

Może coś źle jest. Niech ktoś DA REUPLOAD swojego iAram, bo może coś z tym nie tak (pewnie nie).

Usuwał game.cfg z folderu gry, też nic nie pomogło. Volibot jest ok. Jak kończy gre, to znowu wchodzi do kolejki, ale ten iaram to nie ogarniam.

@EDIT: srry za double post

Opublikowano

Dzięki działa, a można zmienić item buy jakoś, bo same te kieliszki niebieskie mi kupuje na galio.

Opublikowano

masz w skrypcie gotowe buildy pod "apc", "adc", "adtank" itp itd. przy nich są itemy napisane cyframi, wystarczy podmienic na pożądane. Kody itemów były chyba na lolkingu. Oczywiście pamiętaj że zmieniając build na apc, to nie tylko galio bedzie mial inne itemy, ale np orianna, akali itd też zmienią build

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

masz w skrypcie gotowe buildy pod "apc", "adc", "adtank" itp itd. przy nich są itemy napisane cyframi, wystarczy podmienic na pożądane. Kody itemów były chyba na lolkingu. Oczywiście pamiętaj że zmieniając build na apc, to nie tylko galio bedzie mial inne itemy, ale np orianna, akali itd też zmienią build

Zauważyłem, że są dobrze podane, znaczy ciągle inne itemy, a mi na Shena właśnie kupiło 3 buty merkuriale, a wcześniej na Ryza i Galio kupowało same kieliszki.

Nie no, w tym skrypcie jest błąd na 90% bo nic nie zmieniałem, a w grach kupuje ciągle ten sam 1 item.

Niech ktoś zerknie i jak może poprawi...:

http://pastebin.com/raw.php?i=y0vB7eKc

Opublikowano

Dalej ten sam problem, a zmieniłem ID itemów, różne kombinacje - bot kupuje tylko PIERWSZY item ciągle.

Opublikowano

Tutaj jest napisane. Dużo to nie pomogło xD. Sprawdzę może lepszy niż tamten skrypt.

Only known issue is it buys the same item over again. Otherwise it works great

,,,,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...