Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy stawianiu pierwszego serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Mam taką "oferte" Widzę że sporo osób ma problemy z stworzeniem pierwszego własnego serwera METIN2.

Jako że nie ma nigdzie podobnych ofert myślę że nie wystraszcie się :ninja:

Wiem że są poradniki na "YouTube" jednak z tego co zauważyłem sporo osób pisze że nie potrafi zrobić mimo to serwera tak więc mogę szybko przez "Team Viewer'a" zrobić takiej osobie serwer (Tylko i wyłącznie HAMACHI).

8603614310371531016689.png

• Szybką Pomoc
  • Stworzenie Serwera HAMACHI

2369314310379561016689.png

• Team Viewer'a
  • Kontaktu Głosowego(teamspeak3,skype)...

Jak się ze mną skontaktować?

GG: 47495466

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Witajcie !

Mam taką "oferte" Widzę że sporo osób ma problemy z stworzeniem pierwszego własnego serwera METIN2.

Jako że nie ma nigdzie podobnych ofert myślę że nie wystraszcie się :ninja:

Wiem że są poradniki na "YouTube" jednak z tego co zauważyłem sporo osób pisze że nie potrafi zrobić mimo to serwera tak więc mogę szybko przez "Team Viewer'a" zrobić takiej osobie serwer (Tylko i wyłącznie HAMACHI).

8603614310371531016689.png

• Ortografię

Mhmm.. od kiedy oferuje się ortografię?  o.O

Tak poza tym ludzie niech nauczą się szukać (pełno jest poradników), a nie czekają aż ktoś podsunie gotowca pod nos.

Opublikowano

Twoja oferta nie jest zachęcająca. Oferujesz ortografie, człowieku to jest podstawa osób które stawiają serwery. Ile masz lat? ... Nie polecam. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Mhmm.. od kiedy oferuje się ortografię?  o.O

Tak poza tym ludzie niech nauczą się szukać (pełno jest poradników), a nie czekają aż ktoś podsunie gotowca pod nos.

Twoja oferta nie jest zachęcająca. Oferujesz ortografie, człowieku to jest podstawa osób które stawiają serwery. Ile masz lat? ... Nie polecam. 

@Unga

O japierdole serio -.- Nie mieliscie sie czego uczepic ? No nie wiem czy to jest podstawa ostatnio sie przekonalem ze jest troche inaczej niz sie wydaje. Co ja mialem im zaoferowac kebaba ? <3

@1361622928-U485574.pngEzzy

No wiec tak co z tego ze jest pelno poradnikow skoro i tak ludzie musza sie meczyc nad stawieniem serwera co ja moge zrobic w 5 minut ? I im wytlumaczyc jak bedzie cos potrzeba?

No ale ok dzieki.

Polecam Erionka, dobry chłopak z duuużą ilością czasu i cierpliwością do ludzi :D

Mając na myśli ortografie ma na myśli to że nie pisze przy każdym słowie krul...

@Polecam

Dzieki :rolleyes:

8999514546913221016689.png

Opublikowano

a ty geniuszu czy się pochwalisz w czym pomożesz za darmo innym

ciekawe czy ty potrafisz się zaprezentować lepiej od up

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...