Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik/Pomysłodawca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeeeść,witam bardzo ciepło z tej strony MT2_TECH! 
Chciałbym zostać technikiem/pomysłodawcą serwera 4fun/easy/medium!

Ogólnie mam 17 lat,jestem konkretnym człowiekiem,nie lubię kiedy ktoś trzyma w napięciu bo boi się wyrazić swoje zdanie,lub boi się krytyki.
Jestem elokwentnym,wyrozumiałym i poj3banym człowieczkiem,który stepa po tej Ziemi,no bo przecież żyje się raz-więc życie trzeba przeżyć mocno!

Więc tak,prócz autorskich pomysłów na serwer,oferuję również solidność,humor i 100% gwarancji że trafisz na człowieka,który ma wzloty i upadki,potrafi przyznać się do błędu i słucha do końca,nie na MPCBurak,który wie wszystko najlepiej :) 

-Ogólnie jestem fanatykiem serwerów 4fun/easy/medium więc -> 

Oferuję:

- Pomysł na 4fun/easy/medium

- Pomysł na 1 serwer z tymi trzema typami serwerów

- Pomoc przy edytowaniu SERWERA* 
- Kilka questów 4fun/easy/medium
- Dobrze spędzony czas

Wymagam:
- Kontaktu (ts3,gg,skype,tel-byle co)
- Kreatywności 

- Chęci do pracy
- min 3 osobowej ekipy

iiii chęci do pracy x2! :) 

Pierwszy kontakt chciałbym na PW na MPC!

Skromnie bo skromnie,wydaje mi się aczkolwiek że ważne jest to co człowiek potrafi nie jak się prezentuje! :) 
_______________________________________________________________________________________________

Opublikowano
poj3banym człowieczkiem,który stepa po tej Ziemi,no bo przecież żyje się raz-więc życie trzeba przeżyć mocno!

JESTEM WARIATEM WIEC WAKACJE SPĘDZĘ PRZY METINE , beka xD

PS. Widze tutaj ofertę jako pomysłodawca a nie gdzie twoje skillsy technika? 

Opublikowano
poj3banym człowieczkiem,który stepa po tej Ziemi,no bo przecież żyje się raz-więc życie trzeba przeżyć mocno!

JESTEM WARIATEM WIEC WAKACJE SPĘDZĘ PRZY METINE , beka xD

PS. Widze tutaj ofertę jako pomysłodawca a nie gdzie twoje skillsy technika? 

do polowy/konca czerwca mam nieograniczony czas 24-nie mam co z tym robić wiec dlaczego sobie "niedorobić" skoro sprawia mi to przyjemność i nie stwarza problemu? :P + nie widzę żebym coś takiego misiaczku napisal :-) 

estem superbohaterem, mam skillsów co nie miara,moje tajne alter ego to kapitan "wypierdalaj". :-) Nie napisałem że jest gdzieś skills zaproponowałem pomoc przy serwerze NIE CLIENCIE :)  o ile rozumiesz :> 

Opublikowano

Czeeeeść,witam bardzo ciepło z tej strony MT2_TECH! 

Chciałbym zostać technikiem/pomysłodawcą serwera 4fun/easy/medium!

Ogólnie mam 17 lat,jestem konkretnym człowiekiem,nie lubię kiedy ktoś trzyma w napięciu bo boi się wyrazić swoje zdanie,lub boi się krytyki.

Jestem elokwentnym,wyrozumiałym i poj3banym człowieczkiem,który stepa po tej Ziemi,no bo przecież żyje się raz-więc życie trzeba przeżyć mocno!

Więc tak,prócz autorskich pomysłów na serwer,oferuję również solidność,humor i 100% gwarancji że trafisz na człowieka,który ma wzloty i upadki,potrafi przyznać się do błędu i słucha do końca,nie na MPCBurak,który wie wszystko najlepiej :) 

-Ogólnie jestem fanatykiem serwerów 4fun/easy/medium więc -> 

Oferuję:

- Pomysł na 4fun/easy/medium

- Pomysł na 1 serwer z tymi trzema typami serwerów

- Pomoc przy edytowaniu SERWERA* 

- Kilka questów 4fun/easy/medium

- Dobrze spędzony czas

Wymagam:

- Kontaktu (ts3,gg,skype,tel-byle co)

- Kreatywności 

- Chęci do pracy

- min 3 osobowej ekipy

iiii chęci do pracy x2! :) 

Pierwszy kontakt chciałbym na PW na MPC!

Skromnie bo skromnie,wydaje mi się aczkolwiek że ważne jest to co człowiek potrafi nie jak się prezentuje! :) 

_______________________________________________________________________________________________

" - Kilka questów 4fun/easy/medium " to co to z ciebie za technik co oferuje "kilka questów" ? nie polecam

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

" - Kilka questów 4fun/easy/medium " to co to z ciebie za technik co oferuje "kilka questów" ? nie polecam

dobrze newbie nie mam nic przeciwko nie polecaj skoro nie miales stycznosci-tylko gdzie tu sens,gdzie logika :)

+taak naprawdę to bardzo źle kiedy technik ma parę questów z kilku projektów etc szok,płacz i zgrzytanie zębów...:-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...