Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcielibyście taki serwer?

Maxrik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcielibyście aby wystartował serwer podobny do azurisa?

Od tygodnia pracuję nad plikami, odbugowałem + aktualnie mam trochę więcej czasu i mam zamiar dodać kilka nowości(pojawią się w dziale media).

W source zostały wyeliminowane praktycznie wszystkie błędy.

Ps.

Co chcielibyście zobaczyć na takim serwerze? Czego wam brakowało na azurisie? Może lycana? A może balans klas był do bani? Wypisz tutaj wszystko i pomóż w tworzeniu serwera twoich marzeń :)

do moda, zostawcie ten temat na 2 dni chociaż, chciałbym wiedzieć czego gracze oczekują od serwera!

Opublikowano

Tak trochę nie bardzo startować na tym syfie. Osobiście odradzam, na starcie mogą pojawić się nie planowane niespodzianki.  :rolleyes: 

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Maxrik nie ośmieszaj się, Elderią i Castiosem podsumowałeś swoją osobe w 100%.

Twoje 5 minut już minęło. Tak więc sam lepiej sobie pograj na tym serwerze wyjeb 200zł w IS i wyłącz go sobie.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

@JohnnyCash

Czekaj bo czegoś nie rozumiem, co ja mam wspólnego z castiosem czy elderią? Na elderi nawet postaci w grze nie mam, na castiosie byłem tylko sponsorem. Ten projekt robię sam lub z drobną pomocą innych, także zastanów się nad tym co piszesz, bo podsumowałeś to ty siebie tym postem ;)

Pozdro

Ps. Co do castiosa to stal 3msc i gralo po 800 osób wiec nie wiem czy to byl slaby serwer

Opublikowano

No okej czyli tak: dodać nową postać+eq do niej, expienie petow, utrudnić robienie eq, można urozmaicić pvp dodając jakiś system.

I że niby on to doda na Azurisa? xD 

Nie rozpierdalaj. :v

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Co do postaci poczekam na więcej opini, expienie peta jestem w trakcie pisania, juz wczesniej o tym pomyslalem.

Utrudnić robienie eq tzn? Nawalić milion ulepszaczy czy w jakim sensie?

Urozmaicenie pvp hmm może po wygraniu pvp jakiś bonus na kilka minut. Mam jeszcze troche ciekawszy pomysł na walki grupowe np 3vs3 itp.

Opublikowano

Jako iż mam teraz trochę więcej czasu, to ja zajmuje się serwerem. Już w niedzielę myślę że wrzucę kilka screenów(może nawet video?) do działu media, to zobaczycie jak to mniej więcej wygląda.

Jeśli mi się uda to pojawi się także filmik z systemu walk grupowych(ale o tym trochę później.)

Ps.

Co myślicie o bonusach za pierwszą wygraną walkę dnia?

Mam zamiar dodać także jakby tabelę sław(na stronie jak i  w grze w postaci gui) Największy hit, Pierwsze 3 max levele(tak poczujecie się jak legendy).

Walki grupowe już zacząłem pisać, ale na resztę mi trochę zejdzie bonusy, tabela sław itp.

Czekam na dalsze propozycje.

Opublikowano

Nie przywrócisz klimatu dawnego servera.

Niestety to się już wydarzyło, ciekawie, fajnie i chałwa, ale było.

Musisz zabłysnąć własnym projektem który wpadnie w oko wierze.

Siadasz przed komputerem spędzasz tyle czasu ile trzeba i zgodnie ze swoimi umiejętnościami planujesz server od A do Z.

Życzę powodzenia i pozdrawiam.

26ef880a24a8b87bgen.png

Opublikowano

@.Zodi

Aż tyle czasu nie mam żeby wszystko od nowa robić, dlatego biorę coś co było, i próbuje tchnąć w to nowe życie, gracze to docenią, skoro na castiosie(słaba deila) grało prawie 1k typa przez pewien okres czasu, to myślę że na ten serwer z tymi dodatkami wejdzie trochę więcej osób :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz zrobić naprawdę dobry server to będziesz to musiał zrobić w wolnym czasie.

Niestety to wymaga wkładu nie da się tego osiągnąć od ręki.

26ef880a24a8b87bgen.png

Pasjonat
Opublikowano

Jako iż mam teraz trochę więcej czasu, to ja zajmuje się serwerem. Już w niedzielę myślę że wrzucę kilka screenów(może nawet video?) do działu media, to zobaczycie jak to mniej więcej wygląda.

Jeśli mi się uda to pojawi się także filmik z systemu walk grupowych(ale o tym trochę później.)

Ps.

Co myślicie o bonusach za pierwszą wygraną walkę dnia?

Mam zamiar dodać także jakby tabelę sław(na stronie jak i  w grze w postaci gui) Największy hit, Pierwsze 3 max levele(tak poczujecie się jak legendy).

Walki grupowe już zacząłem pisać, ale na resztę mi trochę zejdzie bonusy, tabela sław itp.

Czekam na dalsze propozycje.

Ten bonus to głupota, tabela sław też zbędny dodatek...

@.Zodi

Aż tyle czasu nie mam żeby wszystko od nowa robić, dlatego biorę coś co było, i próbuje tchnąć w to nowe życie, gracze to docenią, skoro na castiosie(słaba deila) grało prawie 1k typa przez pewien okres czasu, to myślę że na ten serwer z tymi dodatkami wejdzie trochę więcej osób :)

Czyli z tego można wnioskować, że będzie to sposób zarobku. 

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

coś w stylu xenoxmt2 tyle że odbugowany + z ogarniętymi mobami av1/9 :D i dodanym lycanem + systemem ulepszen 250 do 270 :D

jl2xm7.jpg

Opublikowano

Ten bonus to głupota, tabela sław też zbędny dodatek...

Czyli z tego można wnioskować, że będzie to sposób zarobku. 

Oj zaraz sposób zarobku, akurat bawię się dla przyjemności, aby oderwać się od rzeczywistości, ciągłe programy i programy, czas się pobawić grą żeby nie znudzić się programowaniem.

@ari0n

Zastanowię się aczkolwiek planuję jak na razie max level ustawię na 200 prawdopodobnie a w update pojawi się 250, dalej to już z propozycji z forum serwera będę updatował.

Opublikowano

Patrząc na twój tok myślenia mógłbym Ci powiedzieć tylko to, żebyś nigdy więcej nie robił żadnego serwera. "O mam troche czasu" A zaraz nie będę miał i pójde sobie w piz... :>

Opublikowano

@Aysein

A kto powiedział że mam taki tok myślenia? Po prostu teraz mam więcej wolnego czasu niż zwykle i mogę ogarnąć pliki i dodać do nich kilka rzeczy. Pliki azurisa mają potencjał którego administracja nie potrafiła albo nie chciała wykorzystać.

Czekam na dalsze propozycje

Opublikowano

@Aysein

A kto powiedział że mam taki tok myślenia? Po prostu teraz mam więcej wolnego czasu niż zwykle i mogę ogarnąć pliki i dodać do nich kilka rzeczy. Pliki azurisa mają potencjał którego administracja nie potrafiła albo nie chciała wykorzystać.

Czekam na dalsze propozycje

No właśnie, teraz masz więcej czasu a później go nie będziesz miał. Więc nie wiem po co chcesz stawiać serwer, chyba jedynie jako technik który wejdzie raz na ruski rok żeby na dodatek coś spier... Skoro nie wypaliły Ci już inne serwery to mógłbyś sobie dać siana z nowymi, albo chociaż zmienić nick bo reputacji na nowo to raczej sobie nie wyrobisz.

Opublikowano

@Aysein

Jakie inne serwery? Chyba mylisz osoby, bo do tej pory tylko sponsorowałem serwery i nie angażowałem się w ich tworzenie. Co do serwera to nie pracuję nad nim sam także nie ma problemu z moim czasem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...