Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Premisionex/Essensial.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem chcę żeby gracz nie miał komendy spawn a vip miał niestety gdy zabieram z permissionex spawn graczowi to dalej go ma mam pluginy Essensial,Essensial spawn czy on przeszkadza czy nie HELP!!

Opublikowano

­Czy poprawnie wpisujesz permisję? - essentials.spawn

Opublikowano

­Czy poprawnie wpisujesz permisję? - essentials.spawn

Tylko że ja nie chce zeby gracz miał permisję do komendy spawn a tak cały czas ma zabrałem mu chyba już wszystko ale dalej permisje ma :(

Opublikowano

­Sprawdź w permissions.yml na samym dole masz users:

Sprawdzić czy gracz ma nałożone rangi.

Opublikowano

­

Prosze tu jest cały permision nic tam nie ma http://pastebin.com/dWpGu8pM

Tu masz gracz i VIP1

92a7f54a-c678-4da9-8b18-0f94ef157491:
    group:
    - Gracz
    - vip1
    - Vip1
    - gracz
    options:
      name: Koko_Master
  26659e75-e9e4-3c46-a81b-8fdf802d8aee:
    group:
    - Wlasciciel
    options:

Są nałożone rangi.
Opublikowano

Witam mam problem chcę żeby gracz nie miał komendy spawn a vip miał niestety gdy zabieram z permissionex spawn graczowi to dalej go ma mam pluginy Essensial,Essensial spawn czy on przeszkadza czy nie HELP!!

Może dany gracz ma ustawionego home w miejscu spawnu? Może spróbuj przeinstalować pex'a oraz essentialsy i skonfigurować je od nowa (bez wklejania poprzedniego, wtedy nie wykryje się błędu). 

­

Opublikowano

Może dany gracz ma ustawionego home w miejscu spawnu? Może spróbuj przeinstalować pex'a oraz essentialsy i skonfigurować je od nowa (bez wklejania poprzedniego, wtedy nie wykryje się błędu). 

­

Nie wiem zaraz spróbuje to ogarnać

­

Tu masz gracz i VIP1

92a7f54a-c678-4da9-8b18-0f94ef157491:
    group:
    - Gracz
    - vip1
    - Vip1
    - gracz
    options:
      name: Koko_Master
  26659e75-e9e4-3c46-a81b-8fdf802d8aee:
    group:
    - Wlasciciel
    options:

Są nałożone rangi.

Już nie ma nakładania się rang usunełęm to i dalej to samo zaraz przeinstaluje i zobaczę :D

Opublikowano

­

Dobra już naprawiłem problem był w randze youtube tylko teraz jak robię range youtube to wywala cały czas błąd nie wiem co ma zrobić ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...