Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa cs

SUAdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

626251431027275391691.png

nie laczy mnie wogóle z matchmakingiem.

sprawdzana spojnosc, uruchamiane wszystko jako admin, resetowany steam cs komputer

nagradzam limitami :)

@@ dodam że jak widać nie pokazuje mi ekwipunku, jak wlaczam steam to zawsze na poczatku jest tryb offline.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Czyli czekamy.

Jeśli były by wieści na temat ewentualnego naprawienia błędu - piszcie w tym temacie. :)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Padły servery, kwestia czasu aż to naprawią. Nie tylko ty tak masz ;)

b6tusk.jpg

Opublikowano

Ja mam podobny problem, również nie mogę dołączyć do gier turniejowych, ekwipunek się nie wczytuje. Jednak na początku, gdy pierwszy raz zalogowałem się dzisiaj, gra odpalała się długo, ale i tak nie uruchomiła się poprawnie, wyskoczył błąd "Nie można połączyć ze Steam Cloud" czy coś tam... Ponadto, znajomi mówią, że od kilku godzin byłem online... Mimo, że wszedłem jakąś godzinę temu... Ktoś mi się próbuje włamać, czy jest to błąd opisany w postach wyżej?

Również dla bezpieczeństwa próbowałem zmienić hasło, oraz podpiąć inny e-mail... Problem w tym, że nawet nic mi na maila nie przychodzi, żaden kod weryfikacyjny, który teoretycznie powinien być...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...