Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za trainer w Single dostanę bana na Online?

Kosiarz80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chcę pograć na trainer wyłącznie w trybie fabularnym i jedynie na opcji wyłączenia pościgów policji , czy za to mogę dostać bana ?

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Tak, R* banuje za modyfikacje w Online, jak i grze solowej. Poczekaj, może w przyszłości się to zmieni.

//Down: W trakcie pisania tego postu nie było żadnej informacji od R*, więc nie piszcie, że wprowadza w błąd. ;)

Opublikowano

Oficjalna strona PC Gamer.

http://www.pcgamer.com/rockstar-says-you-wont-be-banned-for-using-gta-5-single-player-mods/

Niby nie będą banować za mody. 

Ale trainer to nie mod, więc jeśli chcesz go używać, to na własną odpowiedzialność.

@btw. 
Nie rozumiem, czemu miałby nie móc podać linka do np. officjalnego posta na FB większego, wiarygodnego źródła jakim jest np. PC Gamer czy nasz rodzimy GOL. Toż to przecież żadna reklama.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Tak, R* banuje za modyfikacje w Online, jak i grze solowej. Poczekaj, może w przyszłości się to zmieni.

no chyba nie

grając w SP na modzie, a potem moda usuwając i wchodząc na online nie dostaniesz bana

ludzie po prostu wchodzili na online mając zainstalowane mody na SP i przez to dostali nieumyślnie bana

Opublikowano

Z tego co tutaj piszecie i wyczytałem wynika że można używać modów w single player , tak bynajmniej to rozum tylko nie jestem pewien czy każdy mod jest dozwolony.

Opublikowano

Z tego co tutaj piszecie i wyczytałem wynika że można używać modów w single player , tak bynajmniej to rozum tylko nie jestem pewien czy każdy mod jest dozwolony.

Można powiedzieć, że dozwolone jest wszystko o ile usuniesz to potem przy wchodzeniu na online.

Opublikowano

Można powiedzieć, że dozwolone jest wszystko o ile usuniesz to potem przy wchodzeniu na online.

Albo nie będzie to wpływać w jakiś sposób na rozgrywkę. 

Bo np. czemu miałby usuwać moda na np. granie małpą jako Frankiln, gdy wchodzi do Online. To nie koliduje ze sobą, bo Franklinem w multi nie pogra.

R*  źle zrobił, że Online i Single działa na tych samych plikach, przez co sporo osób nie chce albo robić, albo używać modów, bo nie jest jasne, co R* banuje a co nie... 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...