Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HP Slate 7 - Na cmentarz czy da radę go ratować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem. Posiadam tablet HP Slate 7 od 1,5 roku [ już po gwarancji ] i od niedawna borykam się z pewnym problemem. Tablet po prostu nie chce się włączyć (nie reaguje). O tyle jak po podłączeniu do ładowarki [ nieużywany przez tyg.] to nie było widać problemu ( pokazuje się robocik i widać animacje ładowania po czym gaśnie ). To po naładowaniu go [5/6h] tablet nie chce się włączyć, jakby nie reagował na przycisk zasilania.
- przez to też nie mogę uruchomić trybu recovery

Da radę go uratować czy tylko na śmietnik ?

* Jeżeli zły dział to proszę przenieść, temat jest dla mnie ważny.

Opublikowano

Da, skoro nie masz pomysłów daj komuś kto zrobi albo szukaj rozwiązań bo jest kilkanaście na ratowanie uceglonych/niebotujących tabletów.

Zacznij przynajmniej od próby wgrania oryginalnego softu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mało ważne że nie robiłeś nic w sofcie, ale skoro nie interesuje cię uruchomienie i widać lepsze masz pojęcie to najlepiej nie rób nic.

Nawet nie chce ci się wgrać romu producenta a to pierwsze co należy próbować robić by go uruchomić. 

Wszystko co potrzebne na stronie supportu HP , reszta oczywiście w necie na polskim forum android.com.pl albo XDA . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...