Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

clutch cs:go, plejs czy raczej norma?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykła normalna akcja.

Kilka uwag: 

• Nie rzuca się tak smoke ­(w kuchni na B), bo i tak go łatwo przejść - szczególnie jak rzuciłeś go na odwal
  • Skoro szedłeś na krótką to po co zaplantowałeś lekko głębiej? Trzeba było na widok.
Opublikowano

Śmiesznie się od ścian odbijasz ;D Movement to za dobry nie masz :)

Clutch ale każdej pozycji to już nie sprawdzisz, beznadziejnie zostawiłeś gościa na drewnie :) 

A tak to nice ;)

Opublikowano

Zwykła normalna akcja.

Kilka uwag: 

• Nie rzuca się tak smoke ­(w kuchni na B), bo i tak go łatwo przejść - szczególnie jak rzuciłeś go na odwal
  • Skoro szedłeś na krótką to po co zaplantowałeś lekko głębiej? Trzeba było na widok.

smoke był na odwal się ale koleś bał się przez niego przejść, plant był akurat bardzo słaby ale chciałem to szybko podłożyć bo bałem się ze koleś wyleci z tej kuchni....

Śmiesznie się od ścian odbijasz ;D Movement to za dobry nie masz :)

Clutch ale każdej pozycji to już nie sprawdzisz, beznadziejnie zostawiłeś gościa na drewnie :)

A tak to nice ;)

gościa na drewnie zostawiłem bo gdybym go zabił koleś z okna by mnie porobił wolałem najpierw obadać sytuacje :)

a co do movement'u to masz racje.. drewno jak nie wiem:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...