Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ULTRA PVP MCGB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@jacekssj dziękuję za opinię! Oceny graczy są po to abyśmy mogli udoskonalać nasz serwer. Prosiłbym Cię o napisanie czego oryginalnego byś oczekiwał po serwerze PVP? Postaramy się to wprowadzić możliwie szybko!

Opublikowano

@jacekssj dziękuję za opinię! Oceny graczy są po to abyśmy mogli udoskonalać nasz serwer. Prosiłbym Cię o napisanie czego oryginalnego byś oczekiwał po serwerze PVP? Postaramy się to wprowadzić możliwie szybko!

Wiesz co myślałem o dropie expa z graczy ponieważ sam próbowałem takie coś dodać do gry, ale nie wiem czy poprawnie to działało.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

To jest całkiem fajny pomysł ;). Aktualnie expa dostaje się za każdego zabitego gracza, ale to wlicza się do leveli z pluginu, a nie bezpośrednio do gracza. Pomyślimy nad tym :D Dzięki za opinię!

Opublikowano

Niestety, prezentacja słusznie przekonała mnie, że serwer nie jest godny uwagi. Nie znalazłem na nim nic oryginalnego, co skłoniłoby mnie do pozostania tutaj dłużej. Jedynym plusem wydaje się tylko być brak lagów.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...