Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Buty] Co sądzicie o tych butach? (zdjęcie)

Diavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę mnie ten zamsz zniechęca, wolałbym jakąś skóre czy jakieś specjalne tworzywo, żeby dobrze było buty czyścić. Hmm...

Opublikowano

Podobaja mi sie, aczkolwiek ja na Twoim miejscu wolalabym najpierw cos przymierzyc i zobaczyc w realu, niz w internecie tak od razu na slepo zamawiac :p

­VeIMQWU.png

Opublikowano

troche spedalone z wyglądu

poza tym żadnych zastrzeżeń :)

:huh:

Buty ładne i na pewno będą pasować do wszystkiego. Sam planuję kupić podobne.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Spedalony to jesteś ty jeżeli oceniasz orientację po wyglądzie butów xD

@topic

Spoko są bierz :D

Opublikowano

To czyli człowiek nie spedalony  to prawiczek grający w metka albo inne gówno czyli typowy nerdzik a jego karnacja jest podobna do mąki bo jedyne promienie słońca doświadcza w grach.Wam się już w głowie popierd**iło.

Topic

Buty bardzo spoko.Są czarne więc będą pasować do wszystkiego

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Moje najwytrzymalsze buty, które przeszły więcej niż wiele, w dodatku wygodniejsze od popularnych ostatnio NB, są właśnie z firmy Nike. Co do wyglądu, to już kwestia gustu ;)

Opublikowano

Podobaja mi sie, aczkolwiek ja na Twoim miejscu wolalabym najpierw cos przymierzyc i zobaczyc w realu, niz w internecie tak od razu na slepo zamawiac :P

Buty są bardzo fajnie mi się podobają, acz kolwiek nie przepadam za firmą Nike. Co do rozmiaru nawet jak zamówi rozmiar/dwa mniejsze, to w sklepie obuwniczym może zakupić preparat dzięki któremu rozciągnie buty(Testowałam działa), pryska się go do środka buta i zakłada (Oczywiście przed wyjściem na dwór), trochę mokro w nogę, ale to nie szkodzi, rozejdzie się :P.

Opublikowano

Nie żeby coś, ale w tych butach często szybko szwy się niszczą. Białe 'wnętrze' buta, więc szybko może się brudzić, wystarczy tylko że trochę Ci się spoci noga, a latem na pewno to się przydarzy. 

Opublikowano

Z wyglądu całkiem ładne, ale osobiście bym w takich nie chodził. Nie mój gust. Ponadto raczej nigdy nie dałbym tyle za buty + wolę kupować w normalnym sklepie a nie przez neta. Wolę przymierzyć, zobaczyć czy pasują itp. ­

Opublikowano

Podobaja mi sie, aczkolwiek ja na Twoim miejscu wolalabym najpierw cos przymierzyc i zobaczyc w realu, niz w internecie tak od razu na slepo zamawiac :P

Buty z internetu zamawiałem już 3 razy, 3 razy ten sam rozmiar (patrze na długość wkładki), a rozmiar mojej nogi nie zmienia się już od dawna więc nie boję się, że nie będzie do nogi pasował, a z wyglądu jak mi się na fotce podobają to i w rzeczywistości też inaczej nie jest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...