Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy za L# bez explointów ­leci ban?

W przypadku skryptowania na całego to tak, np. taniec adc podczas zbyt duzego as, zacinanie postaci przez źle skonfigurowany windup time, przez evade dodgujące wszystko lub poprzez najczęsciej banwave riotu.

@Edit

500 post, #łatwo  <3

Opublikowano

Co wy pierdolicie, cały patch 5.7 grałem na exploicie do kha'zixa latałem po całej mapie jak popierdolony, dużo osób pisało ze lecę do supportu i nadal nic. Dodam ze przez cały patch 5.7 grałem dziennie po 5-6 meczy i może 2 razy odpaliłem inna postać niż kha. Riot ma wyjebane na te zgłoszenia.

Opublikowano

Co wy pierdolicie, cały patch 5.7 grałem na exploicie do kha'zixa latałem po całej mapie jak popierdolony, dużo osób pisało ze lecę do supportu i nadal nic. Dodam ze przez cały patch 5.7 grałem dziennie po 5-6 meczy i może 2 razy odpaliłem inna postać niż kha. Riot ma wyjebane na te zgłoszenia.

A może miałeś szczęście? Ja też się tak bawiłem, zbanowali mi 2 konta. :)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Głupoty i gówno zmieszane z serem xD. Gram na L# od kilku patchy i wsio działa. Aktualnie ban za zoomhacka 100% - 2 konta tylko na zoom'ie poleciały.

iHacks  <3

Opublikowano

kazdy tez tak gadal przed ostatnim ban wave;) ale coz nie zycze nikomu bana

L# w tym patchu jest bezpieczne, permy lecą za boty.

eSwH2k3.png

Opublikowano

baseult+oracle, evade i tak od ostatniego ban vave i jestem aktualnie w DV, płacz nie ziemski że zreportują a i tak nic nie robią, jak już to ban na banvavie szybciej niż za zgłoszenia do riotu :) czeba podpuche zrobić nagrać video na odpalonej jinx na jakimś 7 lvl  konta i wysłać i sprawdzać czy poleciał ban wtedy by się nieco rozjaśniło :) jak znajdę chwilę to tak zrobię ;).

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...