Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vulcun - zarabiamy na skiny ZA FREE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Dziś chciałbym wam pokazać jak zarobić na swoje skiny ( oczywiście wszystko jest za darmo).

Po pierwsze może wyjaśnię na czym to wszystko polega :).

Na stronie są turnieje, jedne są darmowe inne są płatne ale za to do wygrania jest więcej.

Polega to na tym że tworzymy "team" składający się z 8 graczy za 10k$ które ma każdy tworzący team w obojętnie jakim turnieju.

Chodzi o to aby przewidzieć kto zdobędzie najwięcej pk.

Czyli jeżeli weźmiemy do naszego "teamu": JW, snaxa, paszhe, olofa i kilku słabszych i tych 4 będzie miało najwięcej pk. to my też za to dostajemy pk. (dokładnie nie wiem jak są one liczone).

Osoba która najcelniej wybierze zawodników którzy będą najlepsi w tym turnieju wygrywa.

1. Po pierwsze trzeba wejść na stronę

vulcun.com

2. Rejestrujemy się na tej stronie co chyba każdy potrafi ( jeżeli ktoś będzie miał problem to piszcie tutaj

lub na priw to pomogę lub pokażę krok po kroku).

-Podczas rejestracji macie na wpisanie kodu np. od izaka który podwaja wam pieniądze które np. tam wpłacicie czyli 10$ wasze + 10$ z tego kodu. Oczywiście izak też coś dostanie. (nie jest to reklama u innych znanych youtuberów i streamerów też można znaleźć takie kody podaje go na szybko)

3. Potwierdzamy rejestracje z e-maila który podaliśmy i wchodzimy na stronę.

4. Teraz przechodzimy do konkretów.

- Wchodzimy do Lobby

-Wybieramy w której grze chcemy stworzyć "swój team" (możecie robić to w każdej z 3 gier może akurat traficie i wygracie :))

- Klikamy na jeden z przycisków "FREE"

4r5ovqmjn6jr.png

- Po kliknięciu na "FREE" przechodzimy do darmowego turnieju w którym za miejsca 1-20 jest do wygrania 1$ a od miejsca 21-7k z kawałkiem jest po 0.03$.

- Po przejściu do turnieju pokaże nam się coś takiego

u69xurur9njl.png

- Na zielono oznaczone są teamy i mecze które biorą udział w tym turnieju/rozgrywce. Na fioletowo za to pokazana jak kwota którą możemy przeznaczyć na "kupno" zawodników. Cena zawodników jest chyba zauważalna (po lewej stronie zielonych +).

-Tworzymy team składający się z 8 graczy.

-Po wybraniu 8 graczy wybieramy "shotcaller'a".

- I klikamy "JOIN CONTEST"

gxozc1p8dff3.png

- Po kliknięciu pokaże nam się takie okno i klikamy "ADD ADITIONAL ENTER"

2isit9wmcr1i.png

WYPŁATA

- Klikamy na nazwę naszego konta.

- Wyświetli się coś takiego

of87yuflw8cz.png

-Klikamy na "WITHDRAW FUNDS"

-Pojawi wam się coś takiego

a6wdnsm9nn5g.png

- Wpisujemy ile chcemy wypłacić - kolor czarny

- I przechodzimy dalej :).

Na razie to koniec, poradnik będzie na bieżąco zmieniany jeżeli zajdą jakieś zmiany.

Nie daje dalej bo nie jestem obeznany jak wypłacić z tego pieniądze.

Gram na tym z 2/3 dni wszystko za free lub 0.05$, jak na razie mam 0.44$.

Jak ktoś czegoś nie rozumie lub coś źle napisałem/wytłumaczyłem to piszcie tu lub na pw to dodam lub zmienię :).

PS.

Dodany podpunkt z kodem "bonusowym" - dzięki @ForestSavage666

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@ForestSavage666

Jest to chyba coś takiego że jak doładujesz 10$ to ty dostajesz +10$ czyli + 100% tego co wpłaciłeś i izakowi coś skapnie. Ale nie jestem tego pewien na 100%.

Ale tego bonusowego 10$ nie możesz wypłacić z tego co wiem. Czyli możesz tylko za to wchodzić do turniejów.

Opublikowano

Ja p******e tyle jebania, a i tak gówno dostaniesz. Sory za te słówka ;P Lepiej już ten hajs co wpłacicie to kupić za to skiny ;D Szybciej i od razu masz skiny 

Opublikowano

@mmaxx

Jest to gracz którego Obstawiasz ze zdobędzie najwiecej pk. ze wszystkich i jak trafisz to zwiększają ci sie jego pk. o 25% ale nie jestem pewien z tym zwiększaniem pk.

@ar_turok

Tutka wideo nie bedzie :).

@korzeNART

Jest to poradnik jak od 0 dojść do kilku $ i to wcale nie jest trudne. Wystarczy z 2/3 tygodnie i jak sie znasz na pro graczach to mozesz nawet po kilka k$ a napewno kilka $.

Chciałem aby założyć jakies mniejsze sub forum lub większy temat gdzie mozna by było sie dzielić kogo w danym turnieju bierze sie do swojego "teamu". Ułatwiło by to ludziom mniej obeznanym zarobek.

Opublikowano

a dlaczego taka strona jest? @korzeNART

Jest przeznaczona dla community i to community ją tworzy.. gość wykłada np. 60 euro za pierwsze miejsce, 20 za drugie i po 10 od 3 do 25 ale zarabia przy tym nawet tysiące.. jak mu wbija na turniej za 5euro 1800 osób to policz jaki on ma z tego zarobek.. nawet po odjęciu jakiegoś podatka który pewnie zabiera vulcan.

55aR3G.png

Opublikowano

@Michaf

Pewnie przerwa techniczna. Wczoraj wieczorem jeszcze działała, ostatnio często zmieniają wygląd strony.

@ar_turok

@mmaxx
Jest to gracz którego Obstawiasz ze zdobędzie najwiecej pk. ze wszystkich i jak trafisz to zwiększają ci sie jego pk. o 25% ale nie jestem pewien z tym zwiększaniem pk.

Opublikowano

@preorderjbl

"We are currently fixing some issues with the site. Thank you for your patience, and hope to get it back up asap!" - oficjalne info z tweetera

Nie pozostaje nic innego jak czekać.

Nowe info z tweetera

"Since 11:57PM last night our servers are getting hit with a massive DDOS attack. We hope to be up in time for today's games."

Niedługo powinno wszystko wystartować.

Jeżeli chce ktoś mieć info z 1 ręki to zapraszam na tt, fb i ich bloga.

https://vulcun.wordpress.com/
https://twitter.com/VulcunFS
https://www.facebook.com/vulcunFS

Opublikowano

Aktualnie wszystko już działa!

@Edit

Pamiętajcie! Jeżeli ktoś chce tam wpłacić kasę załóżmy 5$ to przy wchodzeniu w turnieje patrzcie na ile jest on osób :). Zdarzają się turnieje które są na 50 osób a wygrywają np. 21 czyli za 1miejsce np. 60$ od 2-8 25$ od 9-21 10$ i to są najbardziej opłacalne turnieje bo większość jest np. na 50 ale wygrywa tylko 15 WIĘC PATRZCIE ILE OSÓB MOŻE W TYM TURNIEJU BRAĆ UDZIAŁ :).

Opublikowano

Jak niby odebrać nagrodę skoro wymagane jest potwierdzenie m.in: dowodem osobistym i telefonem (na który z resztą nic nie przychodzi...)?

faq: 

Who is Eligible to play?

All Canadian and U.S. residents 18 years and older (19 years of age in Alabama and Nebraska) are eligible to play on Vulcun except for residents in Arizona, Louisiana, Montana, and Washington. Residents of other countries are responsible for checking if this is allowed within their jurisdictions.

Tylko mieszkańcy Ameryki mogą się w to bawić...

Opublikowano

@update

Wyszedł nowy update który zlikwidował gry za FREE ale za to dostajemy co dziennie 20 coinsów które możemy zagrać, czym dłużej jesteśmy na vulcunie tym więcej dostajemy za każdy dzień.

2 dni - 15

3 dni - 20

7 dni - 25

14+ - 30

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Pasjonat
Opublikowano

Czy może mi ktoś wytłumaczyć fakt, otóż postawiłem 500 coinsów na VP vs NiP. VP oczywiście wygrało meczyk i nie mam tego meczu w zaliczonych oraz pokazuje tak jakby nawet tego meczu nie było. Czy jest możliwość, że przydzielą mi coinsy z powrotem czy o co tutaj chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...