Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonologia 1 - 2

MojePoleOjBoze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu gadać? Słoń robi muzykę dla zabawy skąd biorą się takie teksty.

Słuchałem obu, możliwe że jeszcze znam obie na pamięć, ale przejadły się.

To są rapowe historyjki, które można przesłuchać 3 razy a dalej już nudzą (w większości).

Opublikowano

Plytki obie dobre, D2 hejtowane w c**j, z tym, ze gimby hejtuja, ze plyta jest robiona dla gimbow. Zaden nie kuma, ze horrorcore to styl, Slon nie jest nekrofilem, nie je ludzi tylko po prostu o tym nawija, bo lubi. Jeden z nielicznch na legalu ktorego da sie sluchac, chyba jedyny horrorcore'owiec, bo reszta to podziemie no i ten u niego na kanale. Ciezko mi porownac i powiedziec ktora plyta z tych dwoch lepsza, ale sentyment do 1 chyba przebija progress z 2

Opublikowano

Mimo że normalnie  tego tupu muzyki nie słucham to demonologia 2 akurat  mi się spodobała, moze dlatego że  nie pojawia się tam "podwórkowa łacina" zbyt często, a po za tym nie które teksty są naprawdę spoko

Opublikowano

Demonologia 1 jeszcze do przeżycia ale Demonologia 2 to totalna porażka, regress z płyty na płytę. Chore Melodie > D1 > D2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...