Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Loga Glidii

metn3502

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Dzięki wielkie czegoś takiego długo szukałem ;) Pobieram już sobie wszystkie, przyda mi się na mój serwer. 
<Like>

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Albo mi się zdaję albo już gdzieś widziałem większość tych znaczków. No nic, może się mylę. Ładne.

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Loga sam zrobiłem, ale linki były już wcześniej udostępniane. Jutro lub pojutrze wstawię kolejną prezentacje. Chwilowo przestałem tworzyć loga bo skończyły mi się pomysły xD

Opublikowano

Jak możesz to daj po prostu SS i ew zrób jedną paczkę.

Nie chce się oglądać 5 filmów żeby wybrać 1 logo.­

Tak po pierwszym to loga nawet spoko, sam zresztą sądzę że dobry lider sam powinien zadbać o gildie oraz własne logo  :) 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...