Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrać optifine do 1.5.2?

RaZH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam problem z opti chce przenieść paczke z 1.7.10 na 1.5.2, ale nie mogę wgrać opti wraz z innimi modami. Daje aż 9 lików ^^ za dobrą odpowiedź. Nie i to napewno nie java więc prosze nie spamić tego typu postami...

Opublikowano

Myślę, że optifine nie da się przenieść z 1.7 do 1.5, ponieważ to dwie nie kompatybilne ze sobą wersje. Ta wada może tez być to, że inne mody nie są mobilne wraz z optifajnem. Najprostszym sposobem będzie zainstalowanie optifine na 1.5. Zastanawia mnie fakt, że grasz na 1.5 skoro nie ma juz chyba serwerów na ta oto wersje.

Opublikowano

Ściągnij sobie OPTIFINE na 1.5.2 i wgraj ;)

Myślę, że optifine nie da się przenieść z 1.7 do 1.5, ponieważ to dwie nie kompatybilne ze sobą wersje. Ta wada może tez być to, że inne mody nie są mobilne wraz z optifajnem. Najprostszym sposobem będzie zainstalowanie optifine na 1.5. Zastanawia mnie fakt, że grasz na 1.5 skoro nie ma juz chyba serwerów na ta oto wersje.

Ehh nie czytacie ze zrozumieniem. Przenoszę paczkę z 1.7.10 na 1.5.2 i nie będę grał na serwerach. No i raczej gdy opti jest przypisany na 1.7.2 to nie pójdzie na 1.5. czy 1.8. ROBIĘ paczkę modyfikacji, ale gdy zainstaluje forge i inne mody nie chce się wgrać opti fine.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...