Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. wykrywalności VIP hacków

4roO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć jak się ma sprawa vip cheatów w warrocku. 

Powiedzmy vip od sirosixa. Jakie jest prawdopodobieństwo, że zostanie wykryty i dostanę bana?

Opublikowano

@1361622928-U485574.png4roO

Ryzyko otrzymania blokady za korzystanie z hooków jest obecnie naprawdę znikome. Większość wypuszczanych cheatów, nawet tych publicznych, ma wbudowany bypass, który blokuje wysyłanie informacji o wykryciu próby wstrzyknięcia dllki. Jeżeli będziesz korzystał z tego typu wspomagaczy, przy zachowaniu zdrowego rozsądku, czyli nie wykorzystując opcji widocznych gołym okiem tj. np. superjump, speedhack, opk, invisible mode, czy też flyhack, raczej nie powinieneś mieć powodów do obaw o swoje konto. Pozwolę sobie jeszcze dodać, iż aktualnie wykorzystywany przez Nexon system prewencji oszustw - XIGNCode jest na tyle zabawnym narzędziem do walki z nieuczciwymi graczami, że nawet nie trzeba pisać do niego żadnego obejścia, można go po prostu... wyłączyć. Oczywiście do tego są niezbędne pewne umiejętności w zakresie programowania.

Tak na marginesie, skoro już jesteśmy w temacie cheatów.

Chciałbym przestrzec przed używaniem hooka od GameHacks. Zainfekowany zarówno streamer, jak i sama dllka. Ponadto autor - TheBoss, czy też jak kto woli king7, miewa dziwne pomysły jak np. nagłe uruchomienie spambota, przez co jego "niewykrywalne" hacki stają się wykrywalne.

Opublikowano

Więc jakim cudem zbanowane zostały takie konta jak JxLampard ManiaQuell Cinderella - powód cheating.

A co powiesz o vipe od siro sixa?

Wykrywalny cheat, bądź nierozważne korzystanie z jego opcji. Należy pamiętać, iż taka zabawa zawsze wiąże się z jakimś ryzykiem wyłapania blokady konta. W żadnym przypadku nie można mieć 100% pewności i tak jest praktycznie ze wszystkim.

Niestety nie miałem jeszcze żadnej okazji ku temu, by porozmawiać z SiroSixem. Jednakowoż wiem, iż pisze on dobre hooki i zdecydowana większość osób, które z nich korzystała/korzysta, sobie je chwali.

Opublikowano

Jakiś czas temu dostałem bana z rzekome używanie cheatów. Napisałem ticketa i mojego konto zostało odbanowane choć miało bana na perm. Czy taka sytuacja zmniejsza ryzyko dostania ponownego bana?

Opublikowano

Jakiś czas temu dostałem bana z rzekome używanie cheatów. Napisałem ticketa i mojego konto zostało odbanowane choć miało bana na perm. Czy taka sytuacja zmniejsza ryzyko dostania ponownego bana?

Nie, nie istnieje tutaj jakakolwiek zależność. To tak samo jakby stwierdzić, że regularne kupowanie NX chroni przed blokadą konta. W przypadku złamania przez takiego użytkownika regulaminu świadczenia usługi, jest on traktowany na równi z innymi.

Opublikowano

Używanie zwykłego cheata daje większe prawdopodobieństwo jego wykrycia niż vip cheata?

Opublikowano

A gdybyś Ty bądź ktoś inny to od kogo kupilibyście VIP'a?

SiroSix?

GHTheBoss?
Kazbah?

Opublikowano

A gdybyś Ty bądź ktoś inny to od kogo kupilibyście VIP'a?

SiroSix?

GHTheBoss?
Kazbah?

Właściwie nigdy nie przyszłoby mi do głowy płacić komuś za hooka. Gdyby zachciało mi się takiej zabawy, sam bym sobie coś napisał. ^_^

W przypadku, gdy moje umiejętności w zakresie programowania byłyby jednak na poziomie zero, a do wyboru miałbym cheat od jednej z tych trzech osób... Kazbah.

Opublikowano

Zamiast Sirosixa(dość obciążające cheaty, źle zoptymalizowany kod źródłowy), Kazbaha i innych polecam Exodusa. 

Zawsze solidnie wykonana robota. Cheat zoptymalizowany na słabe komputery, hook rzetelnie napisany i ma dobrą wiedzę nt. ASM. 

Pisało się z nim trochę jak samemu się tworzyło cheaty do WR :D

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Graj dalej  na vipie to dostaniesz banika tak jak ja a wydałem 50$   na tego vipa  używałem only gps

Używałeś VIP'a, którego autorem kto był?

Po jakim czasie dostałeś bana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...